Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 31

Kaip pokerio karjerą pradėjo Kristijonas Andrulis ir ryškiausios pokerio žvaigždės

Imantis bet kokios veiklos reikia nuo kažko pradėti. Ne išimtis ir pokeris. Šiandien profesionalių pokerio žaidėjų statusą turintys žaidėjai, kažkada pirmą kartą į rankas paėmė kortas. Kaip tai vyko siūlome sužinoti peržiūrėjus video siužetą.
Igoris Kurganovas ir Kristijonas Andrulis
Igoris Kurganovas ir Kristijonas Andrulis / pokerstarsblog.com nuotr.

Daugelio jų vardai pokerio gerbėjams asocijuojasi su aukščiausia pokerio lyga. Šiandien šie žaidėjai dalyvauja brangiausiuose ir prestižiškiausiuose pokerio turnyruose pasaulyje. Tačiau kažkada jie žengė pirmuosius žingsnius links svajonės. Tarp pokerio profesionalų besidalinančių prisiminimais apie savo karjeros pradžią išvysite ir mūsiškį Kristijoną Andrulį.

„Dalyvaudamas pirmuosiuose žaidimuose, kruopščiai sudarinėjau laimėjimų ir pralaimėjimų grafikus“, – sako „PokerStars Pro“ komandos narys Arnaudas Matternas.

„Gal šiek tiek nejauku prisipažinti, tačiau pirmąją savo pokerio partiją sužaidžiau lygiai prieš puse amžiaus“, – prisipažįsta Pierre Neuville.

„Pirmą kartą su pokeriu susidūriau prieš penkerius metus. Tą kartą žaidžiau nemokame turnyre, kur laimėjau apie 100 dolerių. Tai buvo puiki diena“, – savo istoriją pasakoja Europos pokerio turo (EPT) Talino etapo „High Roller“ turnyro čempionas, lietuvis Kristijonas Andrulis. „Su pokeriu susipažinau draugų rate žaisdamas nedidelį turnyrą“, – prisimena Marcinas Horecki. 

Dar daugiau pokerio profesionalų pasidalins prisiminimais apie tai, kaip jie pateko į pokerio pasaulį – video įrašą jums paruošė pokerstarsblog.com žurnalistai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius