-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 22

Kalifornijos valstijos senatorius ėmėsi iniciatyvos kuo greičiau legalizuoti internetinį pokerį JAV

Daugelis internetinio pokerio mylėtojų JAV jau prarado viltį, kad šios valstybės valdininkai laikysis duoto pažado ir iki 2013 metų galo išspręs legalizavimo klausimus. Tačiau ne visose JAV valstijose gyvenantiems pokerio mylėtojams „Juodasis penktadienis“ užsitęs iki kitų metų. Prie aktyvistų, raginančiu kolegas senate kuo greičiau priimti įstatymą dėl internetinio pokerio subalansavimo, prisidėjo Kalifornijos senatorius Lou Correa.
Senatas (JAV)
Senatas (JAV)

„Svarstyti įmanomus įstatymo pakeitimus kiek įmanoma greičiau bei skubos tvarka priimti sprendimą dėl internetinio pokerio legalizavimo ir subalansavimo Kalifornijos valstijoje senato prašau dėl to, kad esu neabejingas šioje valstijoje gyvenančių žmonių poreikiams. Tuo pačiu siekiu užtikrinti maksimalų saugumą ir legalumą pinigų, kuriuos Kalifornijos valstijos pokerio žaidėjai investuoja į internetinio pokerio žaidimus“, – taip L.Correa kreipėsi į kolegas senate.

Kalifornijos senatorių „piktina daugelio kolegų delsimas sureguliuoti rinką, kuri akivaizdžiai neštų pelną tiek JAV piliečiams, tiek pačiai valstybei“, tad nusprendęs nieko nelaukti L.Correa ėmėsi iniciatyvos savo valstijoje. Kad senatoriaus pasiūlymas, internetinio pokerio įstatymų pakeitimus svarstyti skubos tvarka būtų patvirtintas, reikia, kad balsavimo metu jam pritartų ne mažiau nei du trečdaliai „Kalifornijos valstijos teisės aktų leidimo komiteto“ narių.

Primename, kad prieš kelias savaites Teksaso valstijai atstovaujantis kongresmenas Joe Bartonas pasiūlymą dėl internetinio pokerio įstatymo sureguliavimo pateikė federalines JAV valdžios atstovams. Apie tai galite paskaityti čia.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius