Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 03

Karščiausios 2012 metų pokerio akimirkos: Sausis

Kuo pokerio bendruomenei 2012 metais įsiminė sausis? Kurie žaidėjai praėjusius metus pradėjo įspūdingais rezultatais ir kas vos peržengus naujųjų metų slenkstį buvo apipiltas apdovanojimais? Koks renginys pernai vyko pirmą kartą internetinio pokerio istorijoje? Nežinote atsakymų į šiuos klausimus? Netrukus sužinosite.
Johnas Dibella prieš Xuan Liu
Johnas Dibella prieš Xuan Liu / pokerstarsblog.com nuotr.

Pirmą kartą internetinio pokerio istorijoje surengtas „Turbo“ internetinio pokerio čempionatas (TCOOP). 2012-ųjų sausį „PokerStars“ kambaryje surengtas TCOOP susilaukė milžiniško populiarumo, o bendras visų 50-ies šventės turnyrų prizinis fondas viršijo 16 milijonų dolerių. Pergalę pagrindiniame turnyre šventė daugkartinis Pasaulio pokerio serijos (WSOP) prizininkas Davidas Emmonsas. Už pergalę pokerio profesionalas susižėrė 382 855 dolerius. Serijos reitingo lyderio pozicijoje pergalę iškovojo britas Scottas O'Reilly. Pokerio meistras iš Didžiosios Britanijos dalyvavo visuose TCOOP turnyruose ir tai padėjo jam pasiekti serijos reitingo viršūnę.

Peru iškovojo „Pasaulio pokerio taurę“. Penki pokerio meistrai iš Perų po dviejų dienų kovos sugebėjo išplėšti pergalę Olandijos rinktinei iš rankų ir pasipuošė „Pasaulio pokerio taurės“ medaliais. Aštuonios komandos dalyvavo lemtingose kovose ir varžėsi dėl geriausios pokerio valstybės vardo. Luisas Felipe Villaranas, Danielis Banacco, Renato Lezama, Renso Renfigo ir komandos kapitonas Lotynų Amerikos pokerio turo (LAPT) čempionas Martinas Sansouras įrodė, kad yra stipriausi ir iškovojo titulą savo atstovaujamai valstybei. Vos keturių taškų persvara lėmė, kad vicečempionų titulas atiteko Olandijos rinktinei, o trečiojoje vietoje liko Japonija. 

Danny McDonaghas pelno vietą Australijos pokerio šlovės galerijoje. Korporacijos “PokerStars” atstovas Azijos šalims ir Makao regionui, ilgametis Azijos ir Ramiojo vandenyno pokerio turo (APPT) turnyrų direktorius ir organizatorius po ilgų metų sunkaus darbo buvo įvertintas regione, kuriame darbavosi didžiąją savo karjeros dalį. Niekas neabejoja, kad D.McDonagho indelis į pokerį milžiniškas, todėl pokerio bendruomenė džiaugsmingai priėmė naujienas apie tai, kad būtent šis žmogus tapo pirmuoju ne pokerio žaidėju, pelniusių vietą Australijos pokerio šlovės galerijoje.

Johnas Dibella tapo pirmuoju ne profesionaliu pokerio žaidėju iškovojusiu “PokerStars Karibų nuotykio” (PCA) čempiono titulą. 2012-ųjų sausį iki tol mažai kam žinomas amerikietis iškovojo PCA čempiono titulą ir svaiginantį 1 775 000 dolerių prizą. J.Dibella įrašė savo pavardę tarp tokių pokerio žvaigždžių kaip Gusas Hansenas, Bertrandas Grospellieris ar Harrisonas Gimbelis ir tapo pirmuoju ne profesionalu iškovojusiu prestižinį titulą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius