-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 12

Kol kas brangiausiame WCOOP turnyre Lietuvos pokerio meistras „bagoch“ šiąnakt laimėjo 50 tūkst. dolerių

„PokerStars“ kambaryje tęsiasi Pasaulio internetinio pokerio čempionatas (WCOOP). Devintajame čempionato turnyre dar vienas mūsiškis pasiekė finalinį stalą ir savo pokerio kapitalą papildė daugiau kaip 50 000 dolerių.
Lemtinga "bagoch" partija WCOOP finale / PokerStars.net nuotr.
Lemtinga "bagoch" partija WCOOP finale / PokerStars.net nuotr.
Devintuoju numeriu pažymėtame WCOOP turnyre 1 821 pokerio entuziastas sumokėjo 1 050 dolerių įpirką ir stojo į kovą prie beribio Holdem pokerio stalų. Didelis žaidėjų susidomėjimas šiomis varžybomis lėmė, kad 1 milijono dolerių garantija buvo viršyta ir iki 1 821 000 dolerių išaugusį prizinį fondą pasidalino 216 mūšio dalyvių.

Šiame turnyre savo jėgas išbandė ir maždaug tuzinas lietuvių ir į prizininkų sąrašą bei WCOOP metraščius savo vardus įrašė keturi tautiečiai. „Sunday Million“ vicečempionas „Krafty_Lt“ baigė pasirodymą 169 vietoje ir pelnė 2 276 dolerių. Priešpaskutine pirmos dienos auka tapusiam „Merceko“ už 114 vietą atiteko 2 914 prizas.

Į antrąją varžybų dieną viso prasibrovė 112 pokerio mylėtojų. Gan kuklią žetonų krūvelę persikėlęs „jusc“ nesugebėjo atsitiesti ir pasirodymą baigė 104 vietoje, pelnydamas 3 096 dolerius.

Be rezultatų neliko ir „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždės. Bertrand'as Grospellier finišavo tarp 100 ištvermingiausiųjų, o Eugene Katchalovas suklupo per kelis žingsnius nuo finalo ir pasirodymą baigė 13 pozicijoje (11 290 dolerių).

Tačiau nė vienas iš minėtų pokerio profesionalų nepademonstravo tokio šaunaus rezultato, kaip lietuvis slapyvardžiu „bagoch“. „Super Tuesday“ ir „Sunday Million“ turnyruose pergalės šampano anksčiau ragavęs tautietis prasiskynė kelią iki pat finalo. Deja, žengti iki galo nepavyko – nesėkmė, kai mūsiškio tūzo ir damos kombinacija neatsilaikė prieš oponento valetą ir aštuonakę, nokautavo lietuvį septintoje pozicijoje. „Bagoch“ atiteko solidus 50 077 dolerių laimėjimas.

Tai jau trečias lietuviškas WCOOP finalas, tačiau serija tik įsibėgėja ir tikimės dar ne sykį matyti lietuvius aukščiausiose WCOOP rezultatų lentelių pozicijose.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius