Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 16

Kristijonas Andrulis Las Vegase dalyvavo 36 valandų pokerio maratone

Lietuvos pokerio profesionalas Kristijonas Andrulis Las Vegase dalyvavo improvizuotame maratone, kurį sėkmingos grynųjų pinigų žaidimų sesijos metu surengė su kolega. Žaisdami prie 50/100 dolerių statymų grynųjų pinigų jie kirto lažybų, kuris žaidime išbus ilgiau.
Kristijonas Andrulis
Kristijonas Andrulis / PokerNews nuotr.
Temos: 1 Las Vegasas
„Tai turėjo kažkada nutikti! Ilgai to laukiau! Didžiausias šios vasaros laimėjimas pagaliau mano rankose! Ir žaidimas dar nesibaigė. Ateikite ir prisidėkite prie mūsų. Patikėkite čia karšta!“, – tokią žinutę K.Andrulis išplatino savo „Facebook“ puslapyje iš „Bellagio“ kazino Las Vegase.

Kiek vėliau lietuvis pranešė, kad prie stalo įvyko lažybos. „Žaidžiame jau 24 valandas be pertraukos ir susitarimas su mano bičiuliu Mattu yra toks: kuris iš mūsų pirmas pakils nuo stalo, tam pasitraukimas kainuos 4 000 dolerių (suma auga su kiekviena valanda). Mes jaučiamės pakylėti. Ateikite ir prisidėkite prie mūsų. Man reikalingas bet koks palaikymas“, – rašė K.Andrulis.

Praėjus dar vienuolikai valandų po šio pranešimo K.Andrulis atnaujino savo būseną tokiu tekstu: „Maratonas tęsiasi! Jau grimztu į tamsią, liūdną būseną... tačiau jums reikėtų pamatyti, kaip atrodo mano varžovas...“.

K.Andrulio žinotės sudomino ir pokerio profesionalą Philipą Sternheimerį. „Partouche“ pokerio turo „High Roller“ turnyro čempionas ir šių metų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalininkas teiravosi lietuvio: „Tikiuosi jus paskaninot savo mačą 2-7 žaidimu?“ (red. pastaba: grynųjų pinigų žaidimuose žaidėjai sutaria, kad laimėjus partiją su silpniausia startine pokerio kombinacija – dviake ir septynake – visi stalo oponentai papildomai sumoka sutartą sumą). „Be abejo, man pavyko sėkmingai blefuoti su nuostabiąja 72 kombinacija nemažame banke“, – patvirtino lietuvis.

Visgi, pagrindinių lažybų laimėti K.Andruliui nepavyko. Dar po poros valandų tautiečio „Facebook“ puslapio sienoje atsirado toks įrašas: „Pradėjau barstyti žetonus oponentams, tad pasitraukiau iš žaidimo. Teko sumokėti vaikinui, įrodžiusiam savo ištvermę. Bent jau nepraradau uždarbio. Radau savyje jėgų pripažinti pralaimėjimą“.

Apytiksliai lietuvis prie stalo be pertraukų praleido apie 36 valandas. Neturime informacijos apie tikslią sumą, kurią varžovui paklojo K.Andrulis, tačiau remdamiesi paties K.Andrulio pranešimais darome prielaida, kad ši pramoga vaikinui vis tiek buvo pelninga.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius