Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 16

Lažybų pasekmės: pokerio žvaigždė Tedas Forrestas neatgauna milijoninės skolos

Ne kartą rašėme apie įvairias lažybas, kurias tarpusavyje surengia pokerio profesionalai. Šį kartą norime pasidalinti naujienomis apie prieš ketverius metus prasidėjusią istoriją tarp dviejų daugkartinių Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinių apyrankių laimėtojų Tedo Forresto ir Mike'o Matusowo.
Tedas Forrestas ir Mike'as Matusowas
Tedas Forrestas ir Mike'as Matusowas / pokerlistings.com nuotr.

Dar 2010-aisiais šie du pokerio profesionalai sukirto rankomis vardan galimybės laimėti septyniaženklę sumą, o tiksliau 1,8 milijoną dolerių. M.Matusowui tereikėjo patogiai įsitaisyti ir žiūrėti, kaip T.Forrestas per mažiau nei du mėnesius bando numesti 20 kilogramų viršsvorio. „Maniau, kad yra nemažesnė nei 50 procentų galimybė, kad šitos lažybos baigsis labai blogai. Noriu pasakyti, maniau, kad Tedą ištiks širdies smūgis. Jis badavo ir kasdien nubėgdavo nerealius atstumus. Maniau jo širdis neatlaikys. Tuo metu manęs visai nežavėjo galimybė laimėti 1,8 milijoną dolerių“, – pasakojo M.Matusowas. 

Tačiau T.Forrestas ne tik nesiruošė patirti širdies smūgio, jis sėkmingai įvykdė lažybų sutartį ir per kelias savaites numetė 20 kilogramų. Atėjus laikui mokėti skolas, M.Matusowas pareiškė, kad neturi reikiamos sumos ir pasiūlė bičiuliui kas mėnesį pervedinėti po 5 000 dolerių. T.Forrestą tokia sąlyga tenkino ir jie dar sykį sukirto rankomis. 

Tačiau visai nesenai T.Forrestas asmeniniame „Twitter“ puslapyje pareiškė: „Nuo 2010-ųjų M.Matusowas man sumokėjo 70 500 dolerių. Likusi skolos dalis, kurią sudaro apie 1,7 milijoną dolerių manęs nepasiekia nei dalimis nei iškart“. Nesunku suskaičiuoti, kad per 48 mėnesius T.Forresto sąskaitą turėjo pasiekti bent 240 000 dolerių suma.

Pats M.Matusowas kol kas nekomentuoja situacijos, tačiau į ginčą su T.Forrestu leidosi jo brolis, kuris į žinutę „Twitter“ atsakė: „Ar lažybų susitarime nebuvo pažymima, kad svorį turi numesti be jokių vaistų pagalbos?“. T.Forrestas patikino, kad jokių papildomų priemonių išskyrus dietą ir sportą jis atsikratydamas antsvorio nenaudojo ir pasiūlė šį ginčą išspręsti prie pokerio stalo. Į tokį oponento pasiūlymą nesureagavo nei M.Matusowas, nei jo brolis. 
Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius