Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 30

Lietuviai šturmavo internetinius turnyrus: „Jusc“ laimėjo 65 tūkst. dolerių

Praėjusį sekmadienį internetinio pokerio kambaryje „PokerStars“ šėlo lietuviai, kuriuos matėme net prie šešių didelių turnyrų finalinių stalų. Geriausiai iš jų pasirodė žaidėjas slapyvardžiu „Jusc“.
Pavadinimas
Pokeris / PokerStarsBlog.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

530 dolerių įpirkos „Sunday 500“ turnyre, paskutinieji trys pokerio žaidėjai nusprendė pasidalyti prizinį fondą pagal žetonų kiekius. Antrasis pagal dydį prizas – 58 804 doleriai, atiteko lietuviui slapyvardžiu – „Jusc“. Tai nebuvo vienintelis šio sekmadienio laimėjimas, kurį pelnė „Jusc“. 215 dolerių įpirkos turnyre „Sunday Kickoff“ šis žaidėjas pelnė 5 vietą ir prie savo laimėjimo pridėjo dar 7 399 dolerius. Taigi iš viso lietuvis pelnė daugiau nei 65 tūkst. dolerių.

„Jusc“ nebuvo vienintelis žaidėjas, demonstravęs įspūdingą žaidimą prie didžiųjų sekmadieninių „PokerStars“ turnyrų stalų.

Kaunietis Laurynas Levinskas pelnė pergalę 33 dolerių įpirkos turnyre su atsipirkimais. Už tai jam atiteko 8 739 dolerių prizas. Žaidėjas slapyvardžiu „nokautas“ 109 dolerių įpirkos Turbo turnyre, kuriame dalyvavo 963 žaidėjai, pasiekė trečiąją vietą ir savo sąskaitą papildė 9 341 dolerių.

Monte Karle vykstančiame Europos pokerio turo turnyruose šiuo metu dalyvaujantis Aneris Adomkevičius nuo internetinio pokerio taip pat nesiilsi. Jis kartu su „nokautu“ pasiekė minėto turnyro finalinį stalą ir už šeštąją vietą pelnė 3 852 dolerių. O žaidėjas slapyvardžiu „Genys13“ sėkmingai pasirodė $215 įpirkos turnyre. Už septintąją vietą jam atiteko 2 880 dolerių prizas.

Štai toks sekmadienis „PokerStars“ kambaryje. Sveikiname tautiečius su pergalėmis ir laukiam naujų, nemažiau įspūdingų rezultatų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius