Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 21

Lietuvio iššūkis pokerio ringe atnešė jam 50 tūkst. litų viršijusį pelną

Prieš kurį laiką vienas reguliarių internetinio pokerio dvikovų žaidėjų Lietuvos pokerio bendruomenei pasiūlė lažintis, kad vos per mėnesį jam pavyks sužaisti nemažiau nei 11 tūkstančių dvikovų. Pasiūlymas susilaukė dėmesio ir slapyvardžiu „Stakelis24“ pasivadinęs lietuvis ėmėsi darbo. Pastangos nenuėjo veltui ir tautietis, įvykdęs visas lažybų sąlygas, šventė pergalę.
„Stakelio24“ rezultatų kreivė
„Stakelio24“ rezultatų kreivė
Temos: 2 Pokeris Lažybos

Viename pokerio forume jau prieš kurį laiką atsirado „Stakelis24“ pasiūlymas lažintis, kad vos per 30 dienų jam pavyks ne tik sužaisti 11 tūkst. pokerio dvikovų bet ir pasiekti pelną. Toks pasiūlymas susilaukė dėmesio ir pokerio aistruolio kolegos bendroje sumoje ant kortos pastatė 2 850 JAV dolerių. Lažybų santykis, pagal iniciatoriaus pasiūlymą buvo 1/2,5. Viena iš lažybų sąlygų buvo ta, kad įpirkos į kovas negali būti mažesnės nei 30 ir didesnės nei 60 dolerių.

Pasak paties herojaus, per pastaruosius pusę metų „PokerStars“ kambaryje jis buvo sudalyvavęs 21 tūkst. tokių turnyrų, tad 11 tūkst. kovų vos per mėnesį, net ir jam pačiam, atrodė solidus iššūkis. Be to, „Stakelis24“ tikino tikėjęsis sulaukti daugiau dėmesio ir priziniame lažybų fonde pamatyti kiek daugiau pinigų. Tačiau ir 2 850 dolerių suma nebuvo nurašyta kaip menkniekis.

Po 30 dienų, arba tiksliau 281 valandos nuoseklaus ir nenutrunkančio žaidimo, „Stakelis24“ įrodė, kad mintis paskelbti tokias lažybas ne iš piršto laužta. Per šį laiką jam pavyko sudalyvauti 11 034 pokerio dvikovose. Galutinis neeilinio maratono rezultatas taip pat džiugina. Atmetus mokesčius, išleistus turnyrų registracijoms, „Stakelis24“ savo sąskaitą papildė 17 132 doleriais gryno pelno. Iššūkio nugalėtojui atiteko ir lažybų prizinis fondas, tad bendras šio pokerio meistro mėnesio uždarbis – 19 982 JAV doleriai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius