-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 24

Lietuvis pokerio tinklaraščio autorius triumfavo pirmame WBCOOP serijos turnyre

„PokerStars“ kambaryje vakar prasidėjo Pasaulio tinklaraštininkų internetinio pokerio čempionatas (WBCOOP), į kurio nemokamus turnyrus bilietus gavo aktyviai pokerio tinklaraščius rašantys viso pasaulio žaidėjai. Jau pirmame turnyre, įveikęs 526 oponentus, triumfavo lietuvis!
Pokeris
Pokeris / 15min.lt nuotr.

Lietuvos tinklaraštininkas ir žaidėjas slapyvardžiu „Pliustas“ sėkmingai startavo beribio Holdem turnyre ir išsiveržė į lyderio poziciją likus apie 100 žaidėjų. Vėliau lietuvis buvo nukritęs, tačiau sugebėjo atsitiesti ir finalinio stalo kovą pradėjo pirmaudamas pagal žetonus.

Beje, prie finalinio stalo taip pat prasibrovė „PokerStars Online“ komandos narys škotas Dale Philipas, žaidžiantis slapyvardžiu „daleroxxu“, kuris 2006 metais triumfavo WBCOOP pagrindiniame turnyre. Tiesa, šįsik laimėti nepavyko – Škotijos atstovas finišavo 6 pozicijoje.

Tuo tarpu lietuvis „Pliustas“ prasibrovė iki finalinės dvikovos ir joje palaužęs oponento iš Rusijos pasipriešinimą tapo WBCOOP čempionu. Už šią pergalę jis pelnė vietą Pavasario internetinio pokerio čempionate (SCOOP), kuris „PokerStars“ kambaryje balandžio mėnesį.

Vakar taip pat sužaisti dar du WBCOOP 2012 turnyrai. Šešiaviečių stalų banko limito Omahos pokerio turnyre sudalyvavo 346 žaidėjai. Iš lietuvių geriausiai sekėsi tautiečiui, slapyvardžiu „Vitalijus3“, kuris užėmė 48 vietą. Tuo tarpu trečiame turnyre buvo žaidžiama kiek retesnė pokerio rūšis – Badugi. Lietuvis „neronoop“  tarp 225 žaidėjų liko 38 vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius