Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 26

Lietuvos čempionate paaiškėjo dar dviejų trofėjų laimėtojai

„Betsafe“ kambaryje vykstančiame Lietuvos internetinio pokerio čempionate (LIPČ) ketvirtadienį įvyko dar tu turnyrai, kurių laimėtojai be Lietuvos čempiono titulo ir piniginių prizų dar pelnė ir unikalius trofėjus.
Betsafe Lietuvos internetinio pokerio čempionatas / organizatorių nuotr.
Betsafe Lietuvos internetinio pokerio čempionatas / organizatorių nuotr.

10 eurų įpirkos LIPČ Damų turnyras sutraukė 23 žaidėjas, tad jos galėjo pasidžiaugti ir nedidele permoka – organizatoriai išdalino 300 eurų prizinį fondą.

Prieš turnyro startą visų dėmesys buvo nukreiptas į „Pokeriomokykla.com“ projekto vadovę Jolitą Valužytę, kuri prieš tai jau buvo iškovojusi du Lietuvos čempionato titulus. Visgi, damų turnyras slapyvardžiu „spange“ žaidžiančiai merginai nesusiklostė ir ji iš kovos pasitraukė dar gerokai iki prizų dalybų – 14 vietoje.

Tuo tarpu finalinėje dvikovoje susikovė „pauliri“ ir „urshadow“. Čempionės laurai bei 120 eurų prizas atiteko „pauliri“, o jos oponentė tenkinosi sidabru ir 90 eurų laimėjimu.

Paraleliai vykusiame nokautų turnyre 74 žaidėjai paklojo 25 eurų įpirkas ir lengvai viršijo 1000 eurų garantiją. Priziniame fonde atsidūrė 1369 eurai, o dar 370 išsidalino priešininkus nokautavę žaidėjai.

Sėkmingiausiai čia pasirodė slapyvardį „soika9999“ pasirinkęs pokerio entuziastas, kuris finalinėje dvikovoje palaužė pranašiško slapyvardžio „Nelaimesiu“ savininką. Kartu su prizais už išmestus oponentus čempionui atiteko 446 eurų prizas. „Nelaimesiu“ susižėrė 314 eurų, o bronzą pelnęs „Ofsetas“ – 173 eurus.

LIPČ kovos tęsias ir šįvakar. 19 val. prasidės „Free-buy“ tipo turnyras, kurio žaidėjai galės neribotai atsipirkinėti po 1 eurą ir varžytis dėl 500 eurų prizinio fondo. O valanda vėliau startuos 20 eurų intin greitos struktūros „Hyper Turbo“ kovas su 1000 eurų garantija.

Lietuvos internetinio pokerio čempionatas „Betsafe“ pokerio kambaryje tęsis iki gegužės 29 d. Turnyrus kasvakar tiesiogiai transliuoja „Pokeriomokykla.com“ komanda. Festivalio tvarkaraštį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius