Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 09

„Lithuania Masters“ čempionu tapo pokerio veteranas Liutauras Armanavičius

Savaitgalį Vilniuje įvyko 200 eurų įpirkos „Lithuanian Masters“ turnyras, kuriame jėgas išmėgino ir nemažas būrys pokerio profesionalų. Po dviejų įtemptos kovos dienų nugalėtojo taurę į viršų iškėlė patyręs gyvo ir internetinio pokerio meistras Liutauras Armanavičius, kuriam ši pergalė atnešė 7 tūkst. eurų prizą.
Liutauras Armanavičius / pokernews.lt nuotr.
Liutauras Armanavičius / pokernews.lt nuotr.
Temos: 2 Rokas Pokeris

Šįsyk į kovą dėl prestižinio „Lithuania Masters“ titulo ir solidaus 23 tūkst. eurų prizinio fondo dviejose startinėse dienose stojo 128 žaidėjai, kurių kiekvienas paklojo 200 eurų įpirką. Jėgas išmėgino Europos pokerio turo (EPT) renginių patirties turintys Algirdas Saveikis, Vytautas Semaška, Karolis Sereika ir daugelis kitų puikiai pažįstamų žaidėjų. Po 1A startinės dienos paradui dirigavo Liutauras Armanavičius, o 1B skrydis geriausiai susiklostė dar vienam EPT prizininkui Gediminui Kareckui. Viso į antrąją dieną prasibrovė 39 pajėgiausi varžybų dalyviai.

Po kelių valandų žaidimo paaiškėjo ir dešimt laimingųjų, kurie išsidalino prizinį fondą. Nelaimėliu burbulo berniuku tapo Romualdas Daškevičius, kurio pasirodymą užbaigė vienu lyderių prieš finalą buvęs L. Armanavičius. Žaidėjams sėdant prie neoficialaus finalinio stalo dviem aiškiais lyderiais buvo Airidas Stažys ir L. Armanavičius. Trečias, nors ir stipriai atsilikdamas, žengė Vygerdas Jonikas. Deja, būtent šiam pokerio veteranui atiteko 10 vieta. Jis su AK įvažiavo į L. Armanavičiaus karalių porą ir iškeliavo ilsėtis, padėdamas oponentui iškilti į lyderio poziciją. Patyręs žaidimo vilkas kontroliavo situaciją ir toliau, tuo tarpu buvęs lyderis A. Staižys po kelių nesėkmių atsisveikino 7 vietoje.

Netrukus krito Martynas Račinskas ir Rokas Neiberka – jų abiejų deportavimu taip pat pasirūpino L. Armanavičius, kurio žetonų persvara tik augo. Jam priešintis mėgino antroje vietoje žengiantis Gediminas Kareckas, tačiau L. Armanavičius laimėjo prieš šiaulietį didelį banką, kai riveryje nepabūgo sustumti visko ir nesulaukė atsakymo. Nukraujavęs G. Kareckas netrukus tapo eiline L. Armanavičiaus auka, kai atsisveikino 4 pozicijoje. Veterano kolekciją papildė ir bronzą pelniusio Artūro Čmyro skalpas.

Finalinė dvikova prasidėjo L. Armanavičiui turint daugiau nei keturis kartus daugiau žetonų už Sigitą Labanauską. Akistatoje netikėtumų nebuvo. Laimėdamas vieną padalinimą po kito L. Armanavičius devynmyliais žingsniais žengė link pergalės. Paskutinėje partijoje priešininkas visai nedidelį žetonų likutį sustūmė su vienspalvėmis keturake ir dviake. Jis nenudžiugo, kai atsakęs L. Armanavičius atvertė tūzą ir dviakę. Nors flope S. Labanauskui atsivertė pirkimas į spalvą, likusios kortos nepadėjo ir jis turėjo susitaikyti su antra vieta. Tuo tarpu „Lithuania Masters“ čempionu tapo net 6 žaidėjus finale nokautavęs Liutauras Armanavičius.

„Lithuania Masters“ prizininkai:
1. Liutauras Armanavičius – €7,027
2. Sigitas Labanauskas – €4,493
3. Artūras Čmyr – €3,156
4. Gediminas Kareckas – €2,304
5. Rokas Neiberka – €1,544
6.  Martynas Račinskas – €1,244
7. Airidas Stažys – €968
8. Raimondas Žilėnas – €852
9. Karolis Balzaravičius – €760
10. Vygerdas Jonikas – €692

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius