Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 25

Liutauras Armanavičius iškovojo pergalę „Eureka“ pokerio turo aukštos įpirkos turnyre

Vienas ryškiausių Lietuvos pokerio bendruomenės narių, populiarus pokerio treneris Liutauras Armanavičius iškovojo pergalę „Eureka“ pokerio turo aukštos įpirkos turnyre „High Roller“. 2 000 eurų įpirkos turnyre mūsiškiui teko stoti prieš tituluotus varžovus ir „PokerStars Pro“ rinktinės narius. Pergalė brangiajame turnyre tautiečio įpirką pavertė dešimt kartų didesniu prizu.
Liutauras Armanavičius
Liutauras Armanavičius / pokerstarsblog.com nuotr.

Pokerio profesionalas Liutauras Armanavičius praėjusią savaitę viešėjo Rozvadovo mieste, Čekijoje, kur savo jėgas išbandė „Eureka“ pokerio turo ringe. Vilnietis stojo į kovą pagrindiniame festivalio turnyre, tačiau kova čia jam nesusiklostė. L.Armanavičius pasirodymą pradėjo 1B dienos ringe, tačiau taip ir nepasiekė jos pabaigos. 

Kur kas geriau mūsiškiui sekėsi 2 000 eurų įpirkos „High Roller“ turnyro varžybose. Brangiame turnyre užsiregistravo 30 aukštų įpirkų pokerio mylėtojų, netrūko ir pokerio garsenybių. Tautiečiui teko akis į akį susidurti su „PokerStars Pro“ komandos legioniere Sandra Naujoks, Europos pokerio turo (EPT) čempionu Vladimiru Geškenbeinu, Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) 5 000 svarų sterlingų įpirkos turnyro nugalėtoju Ognjenu Sejkularacu ir kitomis pokerio žvaigždėmis, tačiau tituluoti ir populiarūs oponentai mūsiškio neišgąsdino ir jis pasiekė finalinį turnyro stalą, o kiek vėliau ir prizininkų penketuką. 

Iš kovos pasitraukus pirmiesiems dviems prizininkams, L.Armanavičius asmeniškai pasirūpino tuo, kad „Eureka“ pokerio turo Bulgarijos etapo „High Roller“ turnyro čempiono Floriano Schoettlerio lūkesčiai pelnyti antrąjį titulą pavirstu pelenais. Vokietis neatlaikė mūsiškio spaudimo ir buvo pašalintas trečioje vietoje, lemtingoje akistatoje palikdamas L.Armanavičių ir Johanną Rosnickį. Dvikovoje lietuvis sugebėjo palenkti priešininką iš Vokietijos ir privertęs jį tenkintis antrąją vietą ir 14 535 eurų prizu,  pats šventė pergalę, o savo pokerio kapitalą papildė 20 188 eurais. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius