Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 17

Pokerio žvaigždė Liv Boeree ryžosi žengti į sceną su roko grupe

Besiruošdama pokerio TV šou filmavimams „PokerStars Pro“ rinktinės gražuolė Liv Boeree atrado laiko improvizuotam koncertui su roko grupe. Kaip, pokerio princese tituluojamai britei, sekėsi scenoje galite įvertinti patys.
Liv Boeree
Liv Boeree / pokertip nuotr.
Temos: 1 Rokas

„Prieš kelias savaites sulaukiau skambučio ir balsas kitame laido gale tarė: „Hey, Liv, ar nenorėtumei sudalyvauti grynųjų pinigų žaidime, kurio metu filmuosime TV šou?“, - žinoma sutikau ir puoliau ruoštis filmavimams“, – pasakojo L.Boeree.

Pokerio profesionalė kalba apie naujo TV šou „Poker Night in America“ filmavimus, kur kartu su ja pasirodys jos širdies draugas Igoris Kurganovas, Pasaulio pokerio serijos (WSOP) rekordininkas Philas Hellmuthas, vienas sėkmingiausių visų laikų meistrų Antonio Esfandiari ir jo neatsiejamas bičiulis Philas Laakas, Holivudo žvaigždė ir pokerio profesionalė Jeniffer Tilly ir kiti meistrai.

Tačiau panašu, kad šis šou neapsiribos vien žaidimu: „Nenoriu užbėgti įvykiams už akių ir sugadinti staigmenų, tačiau filmavimo aikštelėje turėjau galimybę atsitraukti nuo pokerio stalo ir prisijungti prie vienos roko grupės, tam kad su jais atlikčiau keletą kūrinių. Jeigu nekantraujate pamatyti, kaip mums pasisekė siūlau žvilgtelėti pro rakto skylutę“, – asmeniniame tinklaraštyje puslapiui „PokerStarsBlog.com“ rašė L.Boeree. 

VIDEO: Pokerio žvaigždės repeticija scenoje

Vaizdo įraše užfiksuota grupės, kurios nare laikinai buvo tapusi L.Boeree repeticija. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius