Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 26

Magas Antonio Esfandiari Pasaulio pokerio serijoje iškovojo trečiąją WSOP apyrankę

Profesionalas, kurio pokerio laimėjimų sąskaitoje po praėjusią vasarą laimėto „Big Onje For One Drop“ turnyro yra daugiau nei 23 milijonai dolerių, Antonio Esfandiari Kanuose vykstančiuose Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) mūšiuose iškovojo trečiąją auksinę apyrankę savo karjeroje.
Antonio Esfandiari
Antonio Esfandiari / PokerStarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Apyrankė

Būrys pokerio profesionalų yra pasiryžę pasipriešinti rekordininkui Philui Hellmuthui siekiačiam 13 asmeninės WSOP apyrankės. Trečiojo turnyro finalinį stalą pasiekė būrys ryškiausių pokerio žvaigždžių.

Turnyras Nr.2: 1 100 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio turnyras

Pergalę šiame turnyre šventė mago pravardę turintis pokerio profesionalas Antonio Esfandiari. Įveikęs 626 oponentus amerikietis iškovojo 126 207 eurus bei trečiąją savo karjeroje auksine WSOP apyrankę. Antrąją turnyro dieną A.Esfandiari pradėjo laikydamas antrąją pagal dydį žetonų krūvelę tarp 15 žaidėjų, tačiau jau finalinio stalo kovą jis pasiekė kaip žetonų lyderis. Iki pat pabaigos amerikiečiui pavyko išlaikyti pranašumą ir finalinėje dvikovoje įveikęs šeimininkų atstovą Remi Bollengierį A.Esfandiari įsirašė į savo dosjė dar vieną įspūdingą laimėjimą. 

Antrąją vietą iškovojęs prancūzas savo pokerio kapitalą papildė 78 059 eurais, o bronza atiteko „PokerStars Pro“ komandos atstovui Salvatore Boinavena, susižėrusiam 57 079 eurus.

Turnyras Nr.3: 5 300 eurų įpirkos banko limito Omaha pokerio turnyras

Viso šį etapą pradėjo 95 žaidėjai, o antroje dienoje prie starto linijos rikiavosi 25 Omaha pokerio meistrai. Tarp jų netrūko ir ryškiausių pokerio žvaigždžių, tačiau dar vieną žingsnį iki finalinio stalo žengti pavyko toli gražu ne visiems.

„PokerStars Pro“ komandos narė Vanessa Selbst tapo žaidėja, kuri iš tolimesnės kovos pasitraukė pelnydama pirmąjį apdovanojimą. Kiek liūdniau turnyras baigėsi Pasaulio pokerio turo (WPT) finalininkui iš Tino Lechichui, pokerio profesionalui iš Austrijos Erichui Kollmannui bei Suomijos pokerio žvaigždei Jani Sointulai – šie žaidėjai iš kovos traukėsi dar prieš pradedant dalinti prizus.

Trečiojoje dienoje prie finalinio stalo sėdosi „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Jasonas Mercieris, WSOP turnyrų asas Michaelas Mizrachi, Pasaulio čempionas Joe Hachemas, WSOP, WPT bei Europos pokerio turo (EPT) finalininkas Rogeris Hairabedianas ir dar keletas ne tokių ryškių, tačiau nemažiau patyrusių pokerio specialistų. Beje M.Mizrachi yra pakeliui link antrosios savo apyrankės šiemet, o karjeroje jam tai būtų trečia WSOP pergalė.

Turnyras Nr.4: 3 250 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio eliminacinis turnyras

141 pokerio entuziastas įsipirko į ketvirtąjį WSOP 2012 turnyrą. 20 iš jų pasiekė antrosios dienos kovą ir jau dabar yra užsitikrinę bent 5 428 eurų prizus.

Pakeliui link prizų suklupo ryškiausios pokerio žvaigždės: Johnas Juanda, Danas Smithas, Scottas Seiveris, Roberto Romanello, Isaacas Haxtonas, „PokerStars Pro“ vėliavą nešantys Bertrandas „ElkY“ Grospellieris, Arnaudas Matternas bei Eugene Katchalovas. Tačiau tarp antrąją mūšio dieną pasiekusių žaidėjų taip pat gausių aukščiausios klasės pokerio profesionalų. Savo paties WSOP rekordą siekia pagerinti pirmosios dienos žetonų lyderis Philas Hellmuthas, jam ant kulnų mina EPT krikštatėvis Johnas Duthie ir amerikietis Mattas Stoutas. Su legendiniu Ph.Hellmuthu pakovoti nusiteikę ir „PokerStars Pro“ atsotvas Danielis Negreanu, pokerio žvaigždės Farazas Jaka bei Johnas Monnette bei būrys kitų aukštai vertinamų profesionalų, tad antrosios dienos kova turėtų būti tikrai įdomi. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius