Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 08

Mantas Bagočius ir Tomas Jozonis užtikrintai keliauja prizų link WPT pagrindiniame turnyre

Keletas Lietuvos pokerio meistrų Kipre išbandė jėgas Pasaulio pokerio turo (WPT) ringe. Pagrindiniame šventės turnyre išaušo trečioji diena, joje pasirodys ne tik būrys pokerio žvaigždžių bet ir trispalvę nešantys Tomas Jozonis ir Mantas Bagočius.
Mantas Bagočius
Mantas Bagočius / pokeris.lt nuotr.

Bent keturi mūsiškiai startavo WPT Kipro etapo pagrindiniame turnyre, kurio įpirka siekė 4 400 dolerių. Ketvertukas įveikė startinį iššūkį ir užsitikrino vietas prie antrosios dienos stalų. Tačiau čia mūsiškių gretos praretėjo. Antroji diena lemtinga tapo Mariui Mačiukui ir Domantui Klimčiauskui. Šiandien, rugsėjo 8 dieną, 79 žaidėjai grįš į WPT ringą ir tęs pasirodymą. Tarp jų ir M.Bagočius bei T.Jozonis. Mūsiškių sąskaitose atitinkamai 60 500 ir 120 000 žetonų. Turnyro vidurkį dienos pradžioje sudarys 153 417 turnyro valiutos. 

Iš viso 45 žaidėjai Kipre užsitikrins prizus. Pirmieji laimėtojai sąskaitas papildys 8 500 dolerių, o būsimajam čempionui atidėta 325 400 dolerių suma. Lietuvių kelyje prizų link, kol kas iškyla ne viena rimta kliūtis. Trečiąją dieną ir artėjančią burbulo fazę pasiekė ir tokios pokerio žvaigždės kaip Toby Lewisas (298 000 žetonų), Samas Trickettas (241 000 žetonų) ar žetonų lyderio pozicijoje įsitaisęs, balandį vykusio Europos pokerio turo (EPT) didžiojo finalo čempionas Antonio Buonanno (428 000 žetonų).

Kova WPT pagrindiniame turnyre bus tęsiama rugsėjo aštuntąją nuo 13 valandos Lietuvos laiku. Apie tai, kaip lietuvaičiams sekėsi trečioje mūšio dienoje mūsų rubrikoje skaitykite jau rytoj. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius