Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 08

Matas Cimbolas „High Roller“ serijos antroje pusėje susižėrė $128 tūkstančius

Lietuvos pokerio sunkiasvoriams itin sėkmingą „High Roller“ seriją įspūdingai užbaigė Matas Cimbolas. Jis triumfavo dviejuose $530 įpirkos turnyruose, o $5,200 įpirkos pagrindinėje kovoje suklupo prieš pat finalą.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.

Praėjusią savaitę jau apžvelgėme pirmąją pusę „PokerStars“ kambaryje vykusios „High Roller“ serijos, kur lietuviai jau buvo laimėję arti $300 tūkstančių. O štai antroji festivalio pusė priklausė Matui Cimbolui.

Lietuvos pokerio pirmūnas pirmiausiai iškovojo auksą 558 įpirkas surinkusiame „HR#27 $530 8-Max Turbo“ turnyre. Ši pergalė jam atnešė $49,251 prizą. Šio pirmadienio vakare Matas darsyk triumfavo labai panašiose varžybose. Šįsyk jam prilygstančio oponento neatsirado „HR#35 $530 6-Max HyperTurbo“ turnyre, kuriame žaidėjai paklojo 525 įpirkas. Lietuvis pelnė dar $47,463.

O trečiadienio vakare M.Cimbolas turėjo realią progą ženkliai pagerinti šiuos rezultatus. Jis pasiekė finalinę, trečiąją dieną $5,200 įpirkos serijos pagrindiniame turnyre, kur 422 įpirkos prizinį fondą iškėlė virš $2,1 milijono.

Finalinę dieną pasiekė 16 žaidėjų ir mūsiškis pratęsė mūšį iš 10 pozicijos. Žaidimas buvo permainingas. Vienu metu lietuvis buvo kiek smuktelėjęs. Vėliau su karaliais pašalino su A♥K♣ viską sustūmusį priešininką ir buvo pakilęs iki 5 pozicijos. Deja, iki finalo pritrūko lašo sėkmės.

Lemtingoje partijoje BU pozicijoje Matas pakėlė statymus su A♥T♥, o BB pozicijoje daugiau žetonų turėjęs priešininkas permušė. Mūsiškis nutarė atsakyti, flope pasirodė T♣9♠5♣. Oponentas kiek netikėtai praleido. Lietuvis pastatė beveik pusę banko, o varžovas į tai sureagavo stumdamas viską. Nusimetimo atveju Matui būtų likę beveik 40 privalomųjų statymų, bet jis nutarė atsakyti ir buvo teisus – varžovas parodė pirkimą į spalvą su A♣J♣. Turnas 2♠ buvo saugus, tačiau riveris 7♣ uždarė pirkimą ir užbaigė lietuvio pasirodymą 11 vietoje. Šis rezultatas M.Cimbolui atnešė dar $30,939.

Beje, šiame turnyre giliai žengė ir dar vienas lietuvis. Pačioje 2 dienos pabaigoje suklupo „Kobasteris“, kuriam 19 vieta garantavo $20,195. Tuo tarpu dvi įpirkas atseikėjusiam Laurynui Levinskui prizų pasiekti šįsyk tai nepadėjo.

Šiuo metu internetinio pokerio veiksmo netrūksta ir mažų įpirkų turnyrų mėgėjams. „Betsafe“ kambaryje vyksta vien lietuviams skirtas „Weekly Series of Poker“ festivalis, kurio mūšiuose šią savaitę garantuota virš €23 tūkstančių. Kasdieniai turnyrai startuoja nuo 18:00.

Straipsnyje apžvelgiami tik lietuvių laimėti prizai, neatskaitant jų išlaidų ir nesėkmingų turnyrų, tad tai negali būti laikoma pelnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius