Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 19

„Micro Millions“ pokerio serijoje – lietuvio triumfas ir pasiūlymas kovoti dėl Lietuvos krepšinio rinktinės suvenyrų

Kovo 15 dieną „PokerStars“ internetinio pokerio kambaryje prasidėjo mažų įpirkų turnyrų serija „Micro Millions“, kuri tęsis iki kovo 25 dienos. Žaidėjai iš Lietuvos šioje serijoje rodo puikius rezultatus.
Turnyro akimirkos
Turnyro akimirkos / Onos Kuraitės nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Turnyre (nr. 27) buvo žaidžiamas beribis Holdem su vienu atsipirkimu ir vienu pasipildymu, o lietuvis slapyvardžiu „Nemans“ užėmė pirmąją vietą ir laimėjo 9 tūkst. 460 dolerių. Turnyre (nr. 31), kuriame buvo žaidžiamas HORSE pokeris, kitas lietuvis slapyvardžiu „Mindaugas Ko“ iškovojo trečiąją vietą ir laimėjo  2 tūkst. 270 dolerių.

Lietuvis slapyvardžiu „Rokibaitis“ 1 tūkst. 344 dolerius laimėjo 5,50 dolerių įpirkos beribio Holdem, „Big Antes“ tipo turnyre, kuris „Micro Millions“serijoje pažymėtas 29 numeriu.

8,80 dolerių įpirkos beribio Holdem su atsipirkimais turnyre, lietuvis „tom41ka“ pelnė šeštąją vietą ir laimėjo 3 tūkst. 697 dolerius. Ir tai ne visi lietuvių laimėjimai šioje turnyrų serijoje – daugybę kartų žaidėjai iš Lietuvos,  pasiekė finalinius stalus ir iškovojo galybę mažesnių prizų.

„Micro Millions“ serijos metu „PokerStars“ kambaryje viso bus sužaista 100 turnyrų.

Bendras „Micro Millions“ serijos turnyrų prizinis fondas – 5 milijonai dolerių. Be to, „Poker Stars“ informuoja apie specialų pasiūlymą žaidėjams iš Lietuvos. Visi lietuviai sudalyvavę bent viename „Micro Millions“ serijos turnyre gaus pakvietimą į išskirtinį nemokamą turnyrą, kuriame žaidėjai kausis dėl 50 krepšinio suvenyrų, ant kurių, Lietuvos krepšinio rinktinės narių parašai. Šis turnyras „PokerStars“ kambaryje vyks balandžio 1 dieną.

„PokerStars“ turnyrų serija „Micro Millions“ finišuos kovo 25 diena grandioziniu beribio Holdem turnyru, kurio prizinis fondas bus vienas milijonas JAV dolerių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų „Twitter“ socialiniame tinkle – @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius