Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 21

Mike'as McDonaldas kovoje dėl GPI metų žaidėjo vardo aplenkė Dominiką Panką

Pokerio superžvaigždė iš Kanados Mike'as McDonaldas Globalaus pokerio indekso (GPI) vedamame metų žaidėjo reitinge aplenkė lyderio pozicijoje po pergalės „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) pagrindiniame turnyre patogiai įsitaisiusį Dominiką Panką. Lenkas išstumtas į antrąją vietą, o jam į nugarą šnopuoja pavojingi pokerio rykliai. Lietuvių rezultatai kol kas gan kuklūs.
Mike'as McDonaldas
Mike'as McDonaldas / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Lenko D.Panka rezultatas lenktynėse dėl GPI metų žaidėjo vardo nekinta jau penkta savaitė. Tuo tarpu jo oponentai nesnaudžia. Pokerio sunkiasvoris M.McDonaldas puikiai pasirodė „Aussie Millions“ festivalio kovose, kur jam pavyko iškovoti per 3 milijonus dolerių ir uždirbti 111 GPI reitingo taškų. Po tokio šaunaus sprinto kanadietis beveik šimtu tašku aplenkė PCA čempiono titulą sausį iškovojusį lenką.

Viena pozicija žemyn, po M.McDonaldo šūvio nukrito ir pokerio didmeistris Danas Smithas bei „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė Vanessa Selbst. „Aussie Millions“ festivalio turnyrai padarė įtaką ir Europos pokerio turo (EPT) čempiono Davidi Kitai bei „PokerStars Pro“ legionieriaus Jasono Mercierio rezultatus. Šie žaidėjai atitinkamai pakilo iki šeštosios ir septintosios reitingo lentelės vietų. Į varžybų lyderių dešimtuką įsiropštė ir „PokerStars Pro“ komandos gražuolė Liv Boeree. Ji kol kas – aštunta.

GPI „Metų žaidėjo“ reitingo dešimtukas:

1. Mike'as McDonaldas (Kanada) – 496,14 taškai
 2. Dominikas Panka (Lenkija) – 397,13 taškai
 3. Danas Smithas (JAV) – 385,81 taškai
 4. Vanessa Selbst (JAV) – 383,14 taškai
 5. Davidi Kitai (Belgija) – 348,20 taškai
 6. Jasonas Mercieris (JAV) – 343,20 taškai
 7. Aleksandras Denisovas (Rusija) – 337,94 taškai
 8. Liv Boeree (Didžioji Britanija) – 326,19 taškai
 9. Fabianas Quossas (Vokietija) – 305,70 taškai
 10. Amichai Bareras (Kanada) – 304,33 taškai

Tuo tarpu sėkmingiausias pastarojo dešimtmečio pokerio žaidėjass Danielis Negreanu slenkančiame GPI reitinge susigrąžino prarastas pozicijas. „PokerStars Pro“ komandos ambasadoriaus vietą čia trumpam buvo užėmęs Vokietijos pokerio pasididžiavimas Ole Schemionas. Tačiau „Aussie Millions“ festivalis buvo sekmingas ir D.Negreanu. Australijoje profesionalas iškovojo per 1,7 milijoną dolerių ir to pakako, kad jis vėl iškoptų į GPI slenkančio reitingo viršūnę. Jo sąskaitoje yra 4 093,60 taškai ir jis 210 taškų aplenkė O.Schemioną.

Tuo tarpu Lietuvos atstovų kovoje dėl metų žaidėjo vardo kol kas nesimato. Slenkančiame reitinge sėkmingiausias šiuo metu yra Anaras Alekberovas, kurio sukaupti 2 073,42 taškai garantuoja jam 115 poziciją.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius