Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 14

Naujas pokerio televizijos šou: Jennifer Harman žengia į didįjį ekraną

Viena ryškiausių pokerio damų pradeda savo nuosavą pokerio TV šou. Jennifer Harman, profesionali pokerio žaidėja ir dviejų vaikų mama, nuo šiol savo pokerio įgūdžius demonstruos televizijos ekrane.
Jennifer Harman
Jennifer Harman / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Televìzija

Jennifer Harman yra viena sėkmingiausių pokerio damų istorijoje. Jos sąskaitoje dvi auksinės Pasaulio pokerio serijos (WSOP) apyrankės ir daugiau nei 2,6 milijono dolerių laimėjimų. Savo pokerio karjeros metu pokerio ledi pasirodė tokiuose pokerio šou kaip „Poker After Dark“ ar „high Stakes Poker“, kuriuose kovojo prieš ryškiausius pokerio džentelmenus kaip lygi su lygiais, tad nedaug kas nustebo išgirdęs, kad J.Harman neatilieka nuo su šiandieninio pokerio tendencijų ir pradeda kurti savo pokerio TV šou.

Neseniai internete paplito oficialus J.Harman TV šou anonsas. Laida pavadinimu „Sin City Rules“, jau ateinantį sekmadienį startuos JAV televizijos žiūrovų ekranuose. Kukliame anonse šou herojė išdidžiai žingsniuoja koja kojon su kolegėmis ir puse lūpų užsimena apie tai, ko pokerio entuziastai gali tikėtis iš jau gretai startuosiančio projekto.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius