Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 28

Nuteisti pasaulio pokerio čempiono Jonathano Duhamelio užpuolikai

2011 metų gruodžio mėnesį savo namuose buvo užpultas, sužalotas ir apiplėštas pasaulio pokerio čempionas Jonathanas Duhamelis. Netrukus po incidento, kaltinimai buvo pateikti keletui įtariamųjų, tarp jų ir buvusiai pokerio žvaigždės merginai. Nuo įvykio praėjo kiek daugiau nei pusantrų metų ir teismas, galų gale paskelbė nuosprendį.
Nuteisti pasaulio pokerio čempiono Jonathano Duhamelio užpuolikai
Nuteisti pasaulio pokerio čempiono Jonathano Duhamelio užpuolikai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Bianca Rojas-Latraverse, buvusi J.Duhamelio mergina, pripažinta kalta dėl pokerio meistro užpuolimo ir apiplėšimo organizavimo. Teismo nuosprendis – 42 mėnesiai už grotų. Tiesa, beveik pusę šio laiko, mergina jau praleido kalėjime laukdama nuosprendžio. B.Rojas-Latraverse bendrininkas Anthony Borque taip pat pripažintas kaltu dėl įsiveržimo į privačią teritoriją, plėšimo ir kūno sužalojimo. Dar du įtariamieji laukia teismo sprendimo. 

2011 metų gruodžio mėnesį, kuomet ir vyko nusikaltimas, J.Duhamelis neteko 115 000 dolerių grynaisiais, „Rollex“ laikrodžio ir auksinė pasaulio pokerio čempiono apyrankės, kuri vėliau buvo rasta visiškai sumaitota. Be šių nuostolių kanadietis patyrė ir smurtą. Užpuolimo metu jam buvo sužalotas veidas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius