Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 07

Paskutinis šansas: gyva „Žvejo Iššūkio High Roller“ atranka nuo 12:00

Vilniaus „Olympic Casino“ pokerio klube jau visą savaitę vyksta rekordinė „Žvejo Iššūkio“ serija. Šiandien nuo 12:00 žaidėjai turi paskutinį šansą atrankoje pakovoti dėl vietų prestižiniame „€1K High Roller“ turnyre.
Betsafe Žvejo Iššūkis / Ryčio Šeškaičio nuotr.
Betsafe Žvejo Iššūkis / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Betsafe Žvejo Iššūkio“ 220 € pagrindinis turnyras pranoko net optimistiškiausius lūkesčius. Žaidėjai į jį užsiregistravo net 883 kartus, sunešdami iki šiol neregėtą 181 tūkstančių eurų prizinį fondą. Nugalėtojo laukia įspūdinga 38 tūkstančių suma. Turnyro eigą apžvelgsime kiek vėliau.

Daug tikimasi ir iš 1000 € High Roller mūšio, kuris vyks vasario 8d., penktadienį, nuo 16 valandos. Norintys jame sudalyvauti pigiau gali tai padaryti sudalyvavę šiandien nuo 12:00 startuojančioje gyvoje atrankoje – „€30 Wild Rebuy“.

Penki žaidėjai jau anksčiau vietas prie „High Roller“ stalų užsitikrino „Olympic“ pokerio klubo ar „Betsafe“ satelituose. Tarp bilietų laimėtojų – ir pernykštė „Žvejo Iššūkio“ damų turnyro čempionė Svajūnė Vadopalaitė.

Be šiandieninės atrankos į turnyrą jau yra užsiregistravę 13 žaidėjų. Pernai „Žvejo Iššūkio“ serijos metu vykęs „€750 High Roller“ mūšis surinko 53 įpirkas, o jo nugalėtojui Mantui Bagočiui atiteko solidus 12 600 € prizas. Mantas ir šiemet pasiryžęs ginti „High Roller“ titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius