Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 23

Philas Ivey internetinėje laidoje atskleidė kruopščiai slepiamas paslaptis

Kruopščiai asmeninio gyvenimo detales saugantis pokerio didmeistris Philas Ivey žurnalo „All In“ korespondentų ruošiamoje savaitinėje laidoje „Off the felt“ atvirai pasipasakojo apie tai, koks jo gyvenimas už pokerio ringo ribų. Dviejuose laidos epizoduose pokerio superžvaigždė supažindino savo gerbėjus su savo remiamu boksininku ir papasakojo tai, kas seniai domino ne vieną pokerio entuziastą.
Philas Ivey
Philas Ivey / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Geriausiu pasaulio pokerio žaidėju tituluojamas Philas Ivey yra puikiai pažįstamas kiekvienam žaidimo aistruoliui. Šio amerikiečio laimėjimai prie gyvo pokerio stalų siekia 21 milijoną dolerių. Ne kuklesnė ir jo rezultatų internete suvestinė. Tačiau pokerio superžvaigždės asmeninis gyvenimas – tarsi už širmos. Šią užsklandą truputi praskleidė žurnalo „All In“ reporteriai, kuriems pavyko Ph.Ivey įkalbėti dalyvauti savaitinėje internetinėje laidoje „Off the felt“.

VIDEO: Off The Felt with Phil Ivey, Episode 1: "I'm Just Me. People Like It Or They Don't"

Dviejuose laidos epizoduose Ph.Ivey pasakoja apie tai, kokia veikla užsiima be pokerio, kokias pokerio paslaptis nešasi su savimi kiekvieną kartą eidamas prie stalo ir koks, pasak jo, turi būti tikro pokerio žaidėjo gyvenimo kredo. Angliškai įgarsintas laidas peržiūrėti siūlome ir mūsų rubrikos skaitytojams. 

VIDEO: Off The Felt with Phil Ivey, Episode 2: "I Don't Gamble Big For My Reputation"

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius