Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 03

Pirmąja atnaujinamo „FullTilt Poker“ kambario žvaigžde tapo Gusas Hansenas

Veiklą iš naujo pradedantis, praeityje dėl „Juodojo penktadienio“ įvykių bankrutavęs internetinio pokerio kambarys „FullTilt Poker“ paskelbė apie pirmąją savo profesionalų komandos žvaigždę. Ja tapo 38 metų amžiaus, auksinės Pasaulio pokerio serijos (WSOP) apyrankės savininkas, savo karjeros metu uždirbęs daugiau nei 11 milijonų dolerių, Gusas Hansenas.
PokerStarsBlog.com nuotr. / Gusas Hansenas
PokerStarsBlog.com nuotr. / Gusas Hansenas

Oficialiame pranešime spaudai danas džiaugėsi galimybe atstovauti atkuriamą kambarį: „Esu nuoširdžiai laimingas galėdamas sugrįžti į “FullTilt Poker„ profesionalų komandos gretas. Šis kambarys siūlo puikiausius žaidimus, inovatyvią programinę įrangą bei paverčia žaidėjus vienos iš stipriausių pokerio bendruomenių nariais. Jaučiuosi taip tarsi po ilgo laiko grįžčiau namo“.

Paskelbus apie pokerio korporacijos „PokerStars“ ir JAV federalinės valdžios pasiektą susitarimą dėl „FullTilt“ turto įsigijimo, G.Hansenas buvo vienas pirmųjų pokerio visuomenės narių viešai išreiškęs džiaugsmą dėl šio fakto. Pokerio žvaigždė jau atstovavo šį kambarį prieš „Juodojo penktadienio“ įvykius ir „FullTilt“ bankrotą.

Aukštų statymų grynųjų pinigų žaidimų meistras, trijų Pasaulio pokerio turo (WPT) ir vieno WSOP titulo savininkas, praeityje vienas ryškiausių kambario atstovų, grįžta prie to kur sustojo. Paklaustas, ką tiksliai jam teks veikti atstovaujant „FullTilt“ danas atsakė: „Jie mokės man už tai ką aš dievinu“, nuo šiol į profesionalo pareigas įeiną kambario atstovavimas ir „FullTilt“ vardo platinimas didžiausiuose ir reikšmingiausiuose internetinio pokerio turnyruose, bei didžiuosiuose gyvo pokerio renginiuose visame pasaulyje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius