Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 09

Pirmieji lietuvių šūviai UKIPT Bristolio etape skriejo pro šalį

Anglijos mieste Bristolyje startavo Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindinis turnyras. Dienoje 1A dalyvavo trys Lietuvos žaidėjai, tačiau nė vienam iš jų nepavyko prasibrauti iki tolesnio kovos etapo. 109 iš 235 pirmosios startinės dienos žaidėjų pateko į antrąją dieną.
Kęstutis Gecevičius
Kęstutis Gecevičius

Pokerio grupė „Facebook“ tinkle. Junkis ir tu, spausk LIKE.

Kęstutis Gecevičius ir Valerijus Kozlovas bilietus į UKIPT mūšį iškovojo turo organizatoriaus „PokerStars“ internetinio pokerio kambaryje vykusiuose kvalifikaciniuose turnyruose, o Vaidas Siriūnas papildė lietuvių pajėgas įpirkai naudodamas asmeninio pokerio kapitalo lėšas. Ties dienos finišu sudarytame išgyvenusių žaidėjų sąraše nė vieno mūsiškio vardo neberadome. Pirmosios dienos neišgyveno ir pokerio žvaigždė iš Velso Roberto Romanello bei „UKIPT Online” finalininkas Danielis Smythas.

Tarp 109 pirmosios dienos slenkstį perkopusių žaidėjų pokerio žvaigždė iš Didžiosios Britanijos Chrisas Moormanas ir kaimyninės Latvijos vėliavnešys Ingusas Zalitisas. Žetonų lyderio poziciją užėmė Pasaulio pokerio serijos prizininkas britas Jonathonas Prestedas

Jau šiandien, lapkričio 9 dieną, startuos UKIPT pagrindinio turnyro 1B diena, kurioje laukiame dar keleto lietuvių pasirodymų. Šviežiausiomis naujienomis iš Bristolio dalinsimės 15min.lt rubrikoje bei mūsų „Facebook” ir „Twitter” puslapiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius