Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 30

Po pralaimėjimo dvikovų čempionate Philą Hellmuthą kamuoja nemiga

Apie tai, kaip audringai į nesėkmes žaidimo metu reaguoja pokerio rekordininkas Philas Hellmutas girdėjo visi pokerio mylėtojai. Tačiau atrodo, kad netgi legendiniai pokerio žvaigždės išsišokimai pasiekė naują lygį. Po to, kai NBC Nacionalinio pokerio dvikovų čempionato lemtingoje akistatoje Ph.Hellmuthas suklupo prieš Mike Matusową, jis skundžiasi nebegalįs užmigti.
Philas Hellmuthas
Philas Hellmuthas
Temos: 1 Nemiga

„Turiu rimtų problemų su miegu. Pastaruoju metu nieko negaliu prikišti savo žaidimui, tačiau pralaimėjimas NBC čempionate, man buvo tarsi smūgis žemiau juostos“, – savo „Twitter“ tinklapyje skauduliais dalinosi pokerio superžvaigždė.

Ir iš tiesų pastaruoju metu Ph.Hellmuto pasiekti rezultatai kalba patys už save. Pernai jis iškovojo 12-ą ir 13-ą Pasaulio pokerio serijos (WSOP) apyrankes, milijono dolerių įpirkos turnyre iškovojo ketvirtą vietą ir už tai pelnė 2,6 milijono dolerių prizą, ir tapo pirmuoju asmeniu iškovojusiu ir WSOP ir WSOP Europoje čempiono titulus. 

Tačiau praeities pergalės nebedžiugina čempiono, nes pasak jo: „Pergalė dvikovų čempionate, praktiškai buvo mano kišenėje“. Į tokius didmeistrio padūsavimus sureagavo ir jo skriaudėjas, geras Ph.Hellmuto bičiulis įveikęs jį NBC pokerio dvikovų čempionate, M.Matusowas. Puslapyje „Twitter“ jis taip atsakė į draugo skundus: „Aš negaliu nustoti juoktis nuo tada, kai viename pokerio tinklaraštyje pamačiau antraštę skelbiančią apie tai, kad mano pergalė privedė Philą iki nemigos“. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius