Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 14

Pokerio profesionalas Randy Lew pademonstravo savo sugebėjimus olimpinėse rungtyse

Pokerio profesionalas Randy „nanonoko“ Lew pasišovė pademonstruoti savo sugebėjimus olimpinėse rungtyse.
Randy Lew
Randy Lew / Asmeninio arch. nuotr.

Londono Olimpinės žaidynės pasiekė finišą ir padėjo galutinį tašką įspūdingoje uždarymo ceremonijoje. Visi olimpiniai medaliai išdalinti. Visi geriausieji atsiėmė savo laurus, o tie, kuriems šį kartą nepavyko pelnytį apdovanojimų grįžo į sporto sales treniruotis. Tačiau su tokia pabaiga sutinka ne visi, vienas iš žmonių nusprendusių pratęsti Olimpiadą – „PokerStars Pro“ komandos narys Randy „nanonoko“ Lew.

Pokerio visuomenė nusiminė, kai naujausias „PokerStars SportStars“ komandos narys Rafaelis Nadalis paskelbė, kad nedalyvaus Londono Olimpinėse žaidynėse. Daugelis pokerio entuziastų tikėjosi pamatyti „Korto Karalių“ veiksme ir be abejo tikėjosi iš jo medalio. Tačiau ne viskas prarasta. Pokerio profesionalas R.Lew nusprendė pademonstruoti savo olimpinius sugebėjimus linksmame video įraše, kurį išplatino internetinėje vaizdo klipų talpykloje „Youtube“. Šmaikščiame video „PokerStars Pro“ komandos narys išbando jėgas gimnastikoje, krepšinyje, bėgime ir daugelyje kitų olimpinių sporto šakų. Video pabaigoje „nanonoko“ pademonstruoja savo įgūdį, kaip pats sako: „Tikrame sporte“ – be abejo kalba eina apie pokerį.

Ar tikrai veltui pokerio žvaigždė nebuvo įtrauktas į JAV Olimpinės rinktinės sąrašą galite įvertinti patys peržiūrėję jo sukurtą video siužetą.

VIDEO: nan-o-lympics

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius