Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 08

Pokerio šlovės galerijos narys Jeffas Lisandro pasipuošė šeštuoju WSOP trofėjumi

Australijoje įsibėgėjo Pasaulio pokerio serijos Azijos ir Ramiojo vandenyno etapo (WSOP APAC) etapo mūšiai. Melburno mieste naujiesiems savininkams įteiktos trys pirmosios šventės apyrankės. Tarp apdovanotųjų ir Australijos pokerio šlovės galerijos narys Jeffas Lisandro.
Jeffas Lisandro
Jeffas Lisandro / pokerstarsblog.com nuotr.

Turnyras Nr.1: beribio Holdem pokerio turnyras
Įpirka: 1 100 Australijos dolerių
Žaidėjų kiekis: 611 žaidėjai
Prizinis fondas: 611 000 Australijos dolerių

Simboliškai „Accumulator“ pavadintame turnyre šėlo šventės šeimininkai. Net 18-ka aukščiausių mūšio pozicijų atiteko būtent australams. Nepralenkiamas tarp tautiečių buvo daugkartinis Azijos ir Naujosios Zelandijos pokerio turo (ANZPT) prizininkas Luke'as Brabinas. Akistatoje įveikęs pokerio profesionalą Didierį Gueriną, L.Brabinas pasipuošė pirmąją asmenine WSOP apyranke, o laimėjimus papildė 131 365 Australijos doleriais.

Be rezultatų šioje kovoje neliko ir „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė George'as Danzeris. Dėl WSOP Metų žaidėjo reitingo lyderio pozicijos kovojantis žaidimo meistras finišavo 22-as ir buvo apdovanotas 4 154 Australijos doleriu prizu.

Turnyras Nr.2: beribio Holdem pokerio turnyras
Įpirka: 2 200 Australijos dolerių
Žaidėjų kiekis: 215 žaidėjai
Prizinis fondas: 430 000 Australijos dolerių

Šiame mūšyje gausiai susirinkusiems Australijos žaidėjams pasipriešino Malaizijos pokerio bendruomenės narys Junzhongas Loo. Pernai šiam žaidėjui viename WSOP APAC turnyrų jis pasiekė finalą ir finišavo trečias. Šiais metais malaizietis ištaisė klaidą ir pasipuošė asmenine WSOP apyranke. Pergalė šioje kovoje jam garantavo 107 500 Australijos dolerių prizą. 

Turnyras Nr.3: banko limito Omaha pokerio turnyras
Įpirka: 1 650 Australijos dolerių
Dalyvių kiekis: 123 žaidėjai
Prizinis fondas: 184 500 Australijos dolerių

Tarp 16-os šios kovos prizininkų savo pavardę įrašė ir pokerio superžvaigždė Mike'as Watsonas. Kanadietis pasirodymą užbaigė 14-oje pozicijoje už ką jam buvo įteiktas 3 002 Australijos dolerių prizas. Turnyro akistatoje lemtingą akimirką kortas sukryžiavo du Australijos pokerio sunkiasvoriai. Pokerio šlovės galerijos narys Jeffas Lisandro, siekiantis šeštosios WSOP apyrankės, ir daugkartinis WSOP finalininkas Jasonas Grayjus.

J.Lisandro sugebėjo įrodyti savo pranašumą prieš varžovą ir šis vėl buvo priverstas trauktis be trofėjaus. Antrąją vietą užėmusiam meistrui įteiktas 31 931 Australijos doleris, o šeštąją apyrankę pelniusiam laimėtojui atiteko 51 660 Australijos dolerių prizas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius