Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 05

Pokerio tinklaraštininkas ant kortos pastatė karjerą

Ar išdrįstumėte priimti iššūkį, kurį pralaimėję būtumėte priversti atsisakyti visko, kas kaip nors susiję su pokeriu visam likusiam gyvenimui? Tokį iššūkį priėmė Suomijos pokerio žaidėjas ir tinklaraštininkas Miika Anttonenas, plačiau žinomas „ChuckBass“ slapyvardžiu. 
Mikka Anttonenas / pokernews.lt nuotr.
Mikka Anttonenas / pokernews.lt nuotr.
Temos: 2 Suomija Pokeris

Iššūkio tikslas – 500 dolerių startinį kapitalą paversti 10 000 dolerių. Pasiekti tokį rezultatą M.Anttonenas privalo per 120 dienų, žaisdamas taip, kad vienoje pokerio kovoje nerizikuotų daugiau nei 2 procentais turimo kapitalo. Jeigu „ChuckBass“ nepavyks susidoroti su šia užduotimi, durys į pokerio pasaulį jam užsivers.

„Jei aš pralaimėsiu šias lažybas, niekuomet nebegalėsiu vesti tinklaraščių pokerio tematika, nebegalėsiu dalyvauti diskusijose, kurios vyks pokerio forumuose, rekreaciniais tikslais žaisti mėgstamą žaidimą galėsiu tik tokiu atveju, jei susirasiu darbą „nuo 9 iki 5“. Kaip suprantate, aš turiu daugiau priežasčių laimėti, nei reikėtų“, – sakė pats iššūkio dalyvis.

Pasak M.Anttoneno, labiausiai jam nerimą kelia faktas, kad jis žino daugybę istorijų apie tai, kaip geresni žaidėjai nei jis siekė panašių rezultatų ir nė vienam jų nepavyko. Žaidėjo teigimu, priimti tokį iššūkį jį privertė užsitęsęs nesėkmių periodas.

„Pastaruosius dvejus metus aš nelaimėjau nieko, dėl ko turėčiau būti gerbiamas ar mėgstamas. Pastebiu, kad žaidime kartoju tas pačias klaidas, tad nusprendžiau, kad man reikia iššūkio, kuris pareikalautų itin didelio susikaupimo ir maksimalių pastangų, jau vien tam, kad išsiaiškinčiau, ar ne laikas baigti savo karjerą. Galų gale, man – jau 30 ir gyvenime vyksta daugybė dalykų, nesusijusių su pokeriu“, – apie priežastis priimti tokį iššūkį atviravo „ChuckBass“. Tiesa, kas stovi kitoje lažybų pusėje – neįvardijama.

M.Anttonenas per savo maždaug 8 metus trunkančią pokerio profesionalo karjerą interneto turnyruose yra laimėjęs per 2,2 milijono dolerių, o gyvai – prisidūrė dar 285 tūkstančius „žalių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius