Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 13

Nemokamo turnyro laimėtojui – galimybė susitikti su futbolo legenda Ronaldo

„PokerStars SportStars“ žvaigždžių rinktinę papildė naujas narys futbolo legenda Ronaldo. Šia proga PokerStars.net rengia nemokamų turnyrų seriją, kurios metu pokerio entuziastai turės galimybę iškovoti kelionę į Braziliją, kur susitiks su pačiu herojumi.
Ronaldo
Ronaldo / PokerStarsblog.com nuotr.

Futbolo žvaigždei papildžius „PokerStars SportStars“ gretas, komandos valdytojai nedelsia ir pokerio mylėtojams suteikia išskirtinę progą susitikti su Ronaldo. Lapkričio 11 – 22 dienomis, kambaryje PokerStars.net, visi norintys galės išbandyti save nemokamų turnyrų serijoje, kurios laimėtojas ir bus apdovanotas kelione.

Ši serija PokerStars.net kambaryje pavadinta „Brazilijos karnavalas su Ronaldo“. Be susitikimo su futbolo dievuku, laimingųjų lauks ir pažintinės kelionės po egzotiškąją Braziliją, kurios metu jie turės galimybę savo akimis išvysti garsiuosius Rio bei San Paulo karnavalus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius