-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 18

Pokerio žvaigždžių lažybų istorijoje – nauji, milijonų dolerių vertės vingiai

Lažybų istorija tarp Mike'o Matusowo ir Tedo Forresto tęsiasi ir darosi dar įdomesnė. „Twitter“ puslapyje M.Matusowas išdėstė savo požiūrį apie tai, kas, kam, kiek ir kodėl skolingas. Tačiau jo argumentai ir įžvalgos T.Forresto nei įtikino, nei nuramino.
Mike'as Matusowas
Mike'as Matusowas / espn.go.com nuotr.

Prieš keletą dienų jau dalinomės naujienomis apie tai, kad T.Forrestas nėra labai patenkintas keturių metų senumo lažybų istorija su M.Matusowu. Po lažybų laimėtojo pareikštų pretenzijų savo požiūrį į visą šį reikalą išdėstė ir pats M.Matusowas.

„Prieš ketverius metus, būdami smarkiai išgėrę, mes su Tedu susiginčijome dėl jo įsitikinimo, kad numesti svorį yra paprasta. Ginčas baigėsi lažybomis, tačiau netrukus po to aš pranešiau jam, kad nenoriu tame dalyvauti, nes negaliu sau leisti pralaimėti. Tiesiog neturėjau reikiamos sumos. Tedo reakcija buvo paprasta: „Atleisk bičiuli, bet tu man skolingas 500 tūkstančių už lažybų nutraukimą“.

Tą kartą nusijuokiau ir atsakiau, kad mes galime palikti lažybas galioti, tačiau aš nesiruošiu kardinaliai keisti savo gyvenimo būdo tam, kad atsiskaityčiau su juo. Pasiūliau, kad jo pergalės atveju iš mano uždarbio „Full Tilt Poker“ kambaryje, kurio akcijų aš tuo metu turėjau, jam bus pervedama po 5 tūkstančius dolerių kas mėnesį. Papildomai gražinsiu jam skolą dalimis jeigu nesibaigus mokėjimams laimėsiu dideles sumas pokerio turnyruose. 

Du šimtus tūkstančių laimėtų pinigų T.Forrestui jau grąžino Justinas Smithas, kuris perėmė iš manęs dešimt procentų šių lažybų vertės. 93 500 dolerių aš grąžinau asmeniškai. Be to pažadėjau, kad iš viso sumokėsiu 106 500 dolerių, kas sudaro dešimt procentų lažybų vertės. Mano manymu, tai sąžininga. P.S. Tedai, jeigu tau taip striuka su pinigais ir nori gauti savo 5 tūkstančius per mėnesį, paskambink Howardui Ledereriui, jis be ginčų tau pervedinės šią sumą kas mėnesį“, – „Twitter“ paskyroje rašė M.Matusowas.

Tačiau T.Forrestui tokios istorijos ir pažadai bei pasiūlymai ne prie širdies. Lažybų laimėtojo atsakymas į tokią oponento istoriją buvo trumpas: „Lažybos neturi nieko bendro nei su „Full Tilt Poker“ nei su H.Ledereriu. M.Matusowas nieko neminėjo apie 5 tūkstančių dolerių pervedimus, kas mėnesį iki tol, kol netapo aišku, kad laimėsiu lažybas“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius