-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 09

„PokerStars Online“ komandos gretas papildė Lexas Veldhuisas

Vienas ryškiausių Nyderlandų pokerio bendruomenės narių Lexas Veldhuisas papildė „PokerStars Online“ komandos sudėtį. Anksčiau olandas kai kuriose pokerio šventėse buvo remiamas kompanijos „PokerStars“, vėliau jo pečius puošė „PokerStars Pro“ komandos antsiuvai, o nuo šiol jis – oficialus „PokerStars Online“ ambasadorius.
Lexas Veldhuisas
Lexas Veldhuisas / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris


„Esu nepaprastai laimingas galėdamas pranešti, kad nuo šiol atstovauju komandai „PokerStars Online“. Nepaprastai tuo džiaugiuosi ir didžiuojuosi ir tikiuosi, kad man pavyks pateisinti komandos draugų ir vadovų lūkesčius, – asmeniniame tinklaraštyje rašė L.Veldhuisas, – Sprendimą dėl perėjimo į „PokerStars Online“ komandą priėmiau ne vienas, tačiau mano galva tai absoliučiai logiška. Pastaruosius metus daugiausiai pokerio žaidžiau būtent internete. Tai turbūt lėmė faktas, kad itin pamėgau banko limito Omaha pokerio žaidimus. Kaip žinia, prie virtualaus pokerio stalų šios pokerio rūšies varžybų gerokai daugiau nei gyvo pokerio ringuose“.

Gyvo pokerio kovose L.Veldhuisas iki šiol yra iškovojęs 675 642 dolerius. Jo sąskaitoje yra prizai, pelnyti Europos pokerio turo (EPT) Pasaulio pokerio serijos (WSOP), Pasaulio pokerio turo (WPT) ir kitų didžiųjų pokerio festivalių kovose. Prie internetinio pokerio stalų olando pasiekimai nė kiek nekuklesni. Daugkartinio svarbiausių virtualaus pokerio turnyrų ir festivalių laureato pelnas čia skaičiuojamas septyniaženklėmis sumomis. Pastaruoju metu L.Veldhuisą galime stebėti prie aukštų statymų grynųjų pinigų žaidimų stalų „PokerStars“ kambaryje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius