-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 25

„PokerStars Pro“ narė Liv Boeree: „2014 metų pradžia netikėtai maloni net ir man pačiai“

Pokerio princese tituluojama „PokerStars Pro“ komandos gražuolė Liv Boeree 2013 metus pavadino „blogiausias savo karjeroje“. Tačiau ji nenuleidžia rankų ir kupina solidžių lūkesčių iš naujo viską pradeda 2014-aisiais. Pirmosiomis šių metų savaitėmis dama jau uždirbo per 160 tūkst. JAV dolerių. Asmeniniame tinklaraštyje britė atvirai pasakojo apie savo viltis.
Liv Boeree
Liv Boeree / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Pateikiame L.Boeree asmeninio tinklaraščio įrašo vertimą:

2013 iš tikrųjų buvo prasčiausi mano kaip pokerio žaidėjos metai. Kita vertus, gyvuose pokerio turnyruose žaidžiau palyginus nedaug. Tačiau faktas, kad daugiau nei pusmetį mano vardo nebuvo nė vieno turnyro prizininkų sąraše – liūdina. Tad nusprendžiau susiimti. Visų pirma su kai kuo susitikau ir paprašiau patarimo. Nustebau išgirdusi, kad keliu sau per didelius reikalavimus ir lengvai pasiduodu išoriniam spaudimui. Asmeniškai nemanau, kad esu iš tų, kurie daro kažką vien tam, kad iš jų to kažkas tikisi. Nors kartais susimąstau apie tai, kad atstovaudama pajėgiausiai planetos pokerio rinktinei „PokerStars Pro“, turėčiau demonstruoti rezultatus, kurių iš manęs laukiama.

Kad ir kaip bebūtų iš savęs aš reikalauju tikrai daug. Ir ne vien prie pokerio stalo. Tačiau pastaruoju metu supratau, kad raktas į sėkmę – pozityvumas. Viskas, ką aš galiu padaryti, tai siekti maksimaliai gero rezultato, kiekvieno padalinimo metu žaisti geriausią savo žaidimą, o jeigu kortos kris nepalankiai – ką gi, tai priklauso ne nuo manęs. Nervintis dėl to nevertą – tai nieko nepakeis.

Pastaruoju metu susirūpinau ir savo paros planavimu. Stengiuosi palaikyti miego režimą. Miegoti einu vidurnaktį, keliuosi 7 valandą ryto. Tokį ritmą susidėliojau „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) metu Bahamose. Ten atradau ir jogą, kurios užsiėmimuose dalyvaudavau su Vokietijos pokerio bendruomenės pažibomis. Žinote, vokiečiai tai tie žaidėjai, kurie pastaruoju metu laimi visus turnyrus. Nustebau, kai dar tame pat PCA festivalyje toli nuėjau pagrindinio turnyro metu. Laikiausi tokio ritmo ir toliau ir netrukus iškovojau Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) vicečempionės titulą ir pasiekiau „Aussie Millions“ festivalio prizus. Tokia 2014 metų pradžia netikėtai maloni net ir man pačiai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius