Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 23

„PokerStars Pro“ žvaigždė Andre Coimbra kalėdinėmis dovanomis pradžiugino neįgaliųjų globos namus

Artėjant didžiosioms metų šventėms, ne vieną užlieja gerumas ir altruizmas. Ne išimtis ir pokerio žvaigždės. „PokerStars Pro“ komandos narys Andre Coimbra – vienas dosniausių filantropų komandoje. Portugalas ir šį kartą nepraleido progos pradžiuginti tuos, kuriems to reikia labiausiai.
„PokerStars Pro“ žvaigždė Andre Coimbra kalėdinėmis dovanomis pradžiugino neįgaliųjų globos namus
„PokerStars Pro“ žvaigždė Andre Coimbra kalėdinėmis dovanomis pradžiugino neįgaliųjų globos namus / PokerStarsblog.com nuotr.

Daugelis pokerio mylėtojų girdėjo apie iššūkius, kuriuos pokerio profesionalas A.Coimbra meta pats sau, o įvykdęs juos pelnu noriai dalinasi su nepriteklių jaučiančiais žmonėmis. Ne išimtis ir šie metai. 100 dolerių investiciją į internetinio pokerio kapitalą pavertęs solidžiu laimėjimu portugalas didelę dalį laimėjimo tuoj pat paaukojo organizacijai APPACDM. Ši organizacija rūpinasi vaikais ir jaunimu, kenčiančiu nuo protinės negalios. 

70-ties tūkstančių dolerių, kuriuos organizacijai paaukojo A.Coimbra, šiek tiek pritrūko, kad globos namai įsigytų tai, ko jiems reikėjo labiausiai – mikroautobusą. Čia į pagalbą pokerio žvaigždė pasitelkė kolegas. „PokerStars“ kambario žaidėjai aukojo noriai ir gausiai, tačiau akcijos pabaigoje mikroautobusui įsigyti vis tiek trūko kelių tūkstančių dolerių. Lemtingu momentu į A.Coimbra globotinius atsisuko ir „PokerStars“ labdaros fondas „Helping Hands“. Fondo valdytojai pridėjo trūkstamą sumą ir negalią turintys nelaimėliai džiaugėsi naujutelaite transporto priemone. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius