Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 03

„PokerStars Pro“ žvaigždės Danielis Negreanu ir Vanessa Selbst pagerbti APA ceremonijoje

Pirmuosiuose Amerikos pokerio apdovanojimuose (APA) netrūko ryškiausių žaidimo žvaigždžių, dalis kurių kilo į sceną atsiimti prizų. Tarp apdovanotojų – Danielis Negreanu, Vanessa Selbst bei Danas Colmanas.
Danielis Negreanu ir Vanessa Selbst
Danielis Negreanu ir Vanessa Selbst / Pokerfuse.com
Temos: 1 Pokeris

Pirmuosius Amerikos pokerio apdovanojimus surengė ne kartą garsiai deklaravęs savo siekį populiarinti pokerį kaip sportą Globalaus pokerio indekso (GPI) įkūrėjas Alexas Dreyfusas bei pokerio rinkos gigantas „PokerStars“. Renginys sulaukė išties daug dėmesio – į jį susirinko daugelis JAV pokerio bendruomenės iškiliųjų.

Sėkmingiausias visų laikų gyvų turnyrų žaidėjas, „PokerStars Pro“ komandos flagmanas Danielis Negreanu buvo pripažintas Geriausiu pokerio ambasadoriumi. Jo kolegė „PokerStars Pro“ komandoje Vanessa Selbst pelnė Geriausios metų pokerio žaidėjos titulą. „PokerStars“ vardas dalinant apdovanojimus nuskambėjo ir trečiąsyk – kai prizą už Geriausią metų medijos turinį atsiėmė portalo „PokerStars Blog“ redaktorius Bradas Willisas. Jam šis apdovanojimas skirtas už straipsnius apie Pasaulio pokerio serijos (WSOP) festivalį.

WSOP organizatoriai taip pat neliko pamiršti. Turbūt niekas nenustebo, kai Geriausiu metų didesnės įpirkos turnyru (daugiau nei 2000 dolerių) buvo pripažintas WSOP pagrindinis turnyras, realiai pretenduojantis šį prizą rezervuoti ir eilei ateinančių metų. Geriausiu metų mažesnės įpirkos turnyru buvo išrinktos šių metų WSOP serijoje debiutavusios „Monster Stack“ varžybos.

Tuo tarpu svarbiausią GPI metų žaidėjo apdovanojimą pelnė kontraversiškasis aukščiausių įpirkų turnyrų specialistas Danas Colmanas, kuris šio prizo atsiimti neatvyko. Metų persilaužimo prizą pelnęs Brandonas Shackas-Harrisas dėkojo visiems, kurie stengiasi grąžinti interneto pokerį JAV žaidėjams. Geriausiu metų turnyriniu žaidėju buvo išrinktas Markas Newhouse'as (antrus metus iš eilės pasiekęs WSOP pagrindinio turnyro finalą), o prizą už gyvenimo nuopelnus šįsyk atsiėmė Pasaulio pokerio turo (WPT) įkūrėjas Steve'as Lipscombas.

„Amerikos pokerio apdovanojimų debiutinė ceremonija pradėjo tradiciją, o laimėtojų sąrašas išties įspūdingas. Jau dabar nekantrauju šiuos apdovanojimus kitąmet surengti dar geriau“, – sėkmingu renginiu džiaugėsi jo organizatorius A. Dreyfusas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius