Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 08

Prasideda svarbiausias metų Lietuvos pokerio turnyras – „Žvejo Iššūkis“

Jau šiandien, rugsėjo 9 dieną, „Olympic“ pokerio klube Vilniuje prasideda svarbiausio antrojo pusmečio pokerio turnyro Lietuvoje „Žvejo Iššūkis 2017“ kovos. Prie nuolat rekordus mušančio turnyro stalų ir šį kartą tikimasi sulaukti rekordinio skaičiaus žaidėjų.
Rolandas Mackevičius
Rolandas Mackevičius / Projekto partnerio nuotr.

Kasmet „Žvejo Iššūkio“ mūšio lauke apsilanko vis daugiau pokerio mėgėjų ir profesionalų, tad šventės organizatoriai visai pagrįstai tikisi, kad ne išimtis bus ir šio rudens kova. Vien interneto kvalifikacijas jau įveikė per 50 žaidėjų, kurie pelnė 200 eurų vertės bilietus į pagrindinį turnyrą gyvo pokerio mūšio lauke. Dar apie pusšimtis bilietų į šią kovą buvo išdalinti gyvo pokerio kvalifikaciniuose turnyruose.

Net praleidę anksčiau vykusius mūšius dėl „Žvejo Iššūkio“ bilietų vis dar turite šansą įsėsti į nuvažiuojanti traukinį ir ateinantį šeštadienį, rugsėjo 9 dieną, sudalyvauti „BetSafe“ kambaryje vyksiančiame atrankiniame turnyre, kur bilietus į „Žvejo Iššūkį“ pelnys dar bent 5 žaidėjai. 10 eurų įpirkos atrankos pradžia 20 valandą Lietuvos laiku.

Sekmadienį vakare organizatoriai visus šventės dalyvius nuo 20 valandos kviečia sudalyvauti ir Žaidėjų vakarėlyje, pasivaišinti nemokamais užkandžiais bei gėrimais ir gerai praleisti laiką su linksmuoju „Radistų“ duetu. Vakarėlis vyks tame pačiame „Olympic Casino“ pokerio klube. Beje, po vakarėlio 1E dienoje į pokerio kovą stos ir pats Rolandas Mackevičius.

Iš viso „Betsafe Žvejo Iššūkyje“ bus sužaisti penki turnyrai. Šiandien prasidėjusi serija tęsis iki rugsėjo 17 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius