Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 25

Rafaelio Nadalio iššūkiai pokerio ringe: „Sunday Storm“ turnyre teniso žvaigždė nesužibėjo

Teniso genijus ir „PokerStars SportStars“ komandos žvaigždė Rafaelis Nadalis įsijaučia jei ne į pokerio profesionalo, tai bent į reguliaraus žaidėjo vaidmenį. Be to, Rafa leidžiasi ir į lažybas dėl geriausių rezultatų. Tiesa, kol kas tik draugų kompanijoje.
Rafaelis Nadalis ir Joanas Suasi
Rafaelis Nadalis ir Joanas Suasi / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Jeigu sekate R.Nadalio pasisakymus svetainėje „Twitter“ jau žinote, kad praėjusį savaitgalį „Grunto Karalius“, ruošėsi prisidėti prie gausaus būrio žaidėjų sekmadieniais dalyvaujančių didžiajame „PokerStars“ kambario turnyrų maratone. Be to, teniso superžvaigždė metė iššūkį vienam savo bičiuliui. „Aš esu pasiruošęs sekmadienio turnyruose surengti geresnį pasirodymą nei tu. Pastarosomis dienos labai daug treniravausi, taigi pasirenk būti sutriuškintas“, – taip „Twitter“ puslapyje į savo bičiulį Joaną Suasi kreipėsi Rafa.

Draugas, kuris pastaruoju metu taip pat gilina savo pokerio įgūdžius nepasimetė ir atsakė: „Nėra nė mažiausios galimybės, kad tu mane aplenktum. Rafa eik į kortą ir žaisk tenisą, žaidimą, kurį tu puikiai išmanai ir esi ištobulinęs iki begalybės“.

Nuošalyje neliko ir tenisininko bei jo bičiulio pokerio treneris Alfonso Cardalda: „Ei, judu. Liaukitės peštis kaip maži vaikai. Jums abiems reikia susikaupti ir apgalvoti strategiją, kuria vadovausitės žaidime ir dar sykį prašau – neblefuokite“.

Patikrinti ar Rafa nesišvaisto tuščiais žodžiais buvo pasirinktas 11 dolerių įpirkos „Sunday Storm“ ringas. Vienas pajėgiausių pasaulio tenisininkų pasirodymą pradėjo išties įspūdingai ir, per 43 000 žaidėjų sutraukusios kovos pradžioje, sukaupė tikrai įspūdingą žetonų pilaitę. tačiau vėliau atleto reikalai pašlijo. Turnyrui artėjant prie pusiaujo linijos, R.Nadalio žetonų kiekis vis tirpo, kol galų gale, lemtingą akimirką, jis buvo parblokštas ant žemės. Paskutiniame turnyro padalinime Rafa gavo tūzą ir penkiaakę sujungtas spalva, tačiau jo kombinacija neatsilaikė prieš oponento karaliaus ir damos duetą. 

Tenisininko varžovui šį kartą sekėsi kiek geriau ir jis nukeliavo pakankamai toli, kad papildytų „Sunday Storm“ prizininkų sąrašą. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius