Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 10

Savaitgalį paaiškės didžiausio gyvo pokerio turnyro Lietuvoje pirmieji 15 dalyvių

Praėjusią savaitę Lietuvos pokerio bendruomenę pasiekė žinia, kad grįžta didžiausias Lietuvos gyvo pokerio tunyras. Šalies pokerio rekordus nuolat triuškinanti serija vyks spalio pradžioje, o pirmieji jo dalyviai paaiškės jau šį sekmadienį, sužaidus pirmus atrankų finalus.
asociatyvi nuotr.
asociatyvi nuotr.

Spalio 8-18 dienomis Vilniuje vyksianti didžiulė pokerio fiesta įprastai išsiskirs €220 įpirkos pagrindiniu turnyru, kuriam organizatoriai suteikia net €100,000 prizinio fondo garantiją. Svarbi šių metų naujiena – aktyviausi internetinių atrankų žaidėjai gali pelnyti ir daugiau nei vieną gyvo turnyro bilietą – festivalio metu jie turės daug progų juos realizuoti.

Pirmieji pretendentai į didžiausio Lietuvos pokerio turnyro karūną paaiškės jau liepos 12-ąją, kuomet internete bus sužaisti pirmi atrankos finalai. Dviejuose finaliniuose mūšiuose garantuota net 15 gyvo turnyro bilietų, kiekvieno kurių vertė – €220.

Dėl vietų finaluose pokerio entuziastai kasdieniuose turnyruose varžosi jau visą savaitę. Daugiau apie Didžiausią gyvo pokerio turnyrą Lietuvoje ir jo atrankas skaitykite čia.

Spalio mėnesį vyksiančio festivalio metu internete iškovotus bilietus žaidėjai galės panaudoti ne tik vieną ar kelis kartus įsipirkdami į pagrindinį turnyrą, tačiau taip pat dalyvaudami ir šalutinėse kovose. Rengėjai dalyviams pasiūlys €220 įpirkos populiaraus „Progressive Super Knock Out“ šalutinį turnyrą, kelias €110 įpirkos varžybas, o taip pat ir prestižinį „€1,100 High Roller“ mūšį.

Internetinės atrankos tęsis artimiausius 3 mėnesius be pertraukos, o jų finalai nuo šios savaitės vyks kiekvieną sekmadienį. Viso rengėjai planuoja per jas išdalinti bent 120 vietų didžiausiame Lietuvos turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius