-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 25

Shaunas Deebas prie pokerio stalo išmušė iš pusiausvyros Mike Matusową

Internetinio pokerio titanas Shaunas Deebas ir senosios pokerio mokyklos veteranas Mike Matusowas naujame pokerio šou susidūrė situacijoje, kurioje prabilta apie pokerio etiką ir pagarbą oponentams. Veteranas kol kas susilaiko nuo viešų komentarų, tuo tarpu jaunasis pokerio meistras tikina tame nematąs problemos.
Shaunas Deebas
Shaunas Deebas / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 2 TV Pokeris

Pokerio mylėtojai visame pasaulyje jau netrukus sulauks premjeros. Televizorių ekranus ir interneto platybes pasieks naujas pokerio TV šou „Poker Nigh in America“. Šiame projekte, kurio metu bus žaidžiamas pokerio grynųjų pinigų žaidimas, išvysime daugybę žvaigždžių, tačiau kol kas dėmesio centre – du projekto dalyviai.

Daugybę kartų, skirtingi pokerio meistrai viešai piktinosi delsimu akivaizdžiose situacijose (angl. slowroll). Tačiau tokių situacijų išvengti nepavyksta netgi aukščiausios pokerio lygos rungtynėse. Pristatomajame „Poker Night in America“ laidos siužete būtent tokioje situacijoje susidūrė M.Matusowas ir Sh.Deebas.

„Nematau nieko blogo ar neetiško delsime. Juolab, kad tai televizijos šou. Gal audringą Mike reakciją sukėlė tai, kad vos prieš keletą rankų jis buvo pralaimėjęs itin didelį banką, tačiau aš nesijaučiu dėl to kaltas. Su M.Matusowu esame gan artimi bičiuliai ir man tai neatrodo tragedija. Viską išsiaiškinome iškart po filmavimo. Neliko jokių nuoskaudų“, – savo poziciją dėstė Sh.Deebas.

Tuo tarpu M.Matusowas incidento kol kas nekomentuoja viešai. Už jį tai puikiai daro gerbėjai ir pokerio entuziastai prisiregistravę didžiajame pokerio forume „TwoPlusTwo“. Kaip ši situacija atrodė iš šalies siūlome pažiūrėti ir mūsų skaitytojams.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius