Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 13

Startavo dar du „PokerStars.net“ pokerio festivaliai

Azijos lošimų sostinėje Makao ir Ispanijos kurorte Marbeloje startavo pokerio festivaliai, kuriuos žaidėjams pristato „PokerStars.net“. Makao pokerio mylėtojai siekia Azijos ir Ramiojo vandenyno pokerio turo (APPT) čempiono titulo, o Marbeloje kovojama dėl jungtinio Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) ir „Estrellas“ pokerio turo (ESPT) festivalio titulų. Pastarojo renginio mūšio lauke pasirodys ir lietuviai.
Celina Lin
Celina Lin / Makao organizatorių nuotr.

Ispanijos kurorte Marbeloje pokerio entuziastai pradėjo kovą dėl pirmą kartą už Didžiosios Britanijos ribų surengto UKIPT festivalio titulo.

1 100 eurų įpirkos kovoje dėl čempiono vardo laukiame ir Lietuvai atstovaujančių pokerio meistrų pasirodymų.

Šventės organizatoriaus „PokerStars.net“ kambaryje internetinius kvalifikacinius turnyrus sėkmingai įveikė Liutauras Armanavičius, Julius Merkelis ir tautietis slapyvardžiu „b00ster7777“.

Kaip mūsiškių reikalai klostosi Ispanijoje apžvelgsime vos sulaukę oficialių pranešimų iš šventės organizatorių. Kol kas galime pasakyti tiki tiek, kad 1A dienos kovoje startavo 352 žaidėjai.

Tuo tarpu Makao regione Kinijoje, pokerio mylėtojai stoja į kovą dėl APPT čempiono vardo. Titulų sieks ryškiausios regiono žvaigždės, tarp kurių ir sėkmingiausia Azijos pokerio dama atstovaujanti „PokerStars Pro“ komandai, Celina Lin, jos komandos draugas Raymondas Wu, praėjusių metų APPT vicečempionas Nicky Wongas ir kiti pokerio meistrai. Į šio turnyro ringą kol kas žengė apie 200 pokerio entuziastų. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius