Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 28

Su ilgamete drauge susituokė „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Vanessa Selbst

Vos prieš pusmetį paskelbusi apie sužadėtuves, rugpjūčio 25 dieną santuokos saitais su ilgamete drauge susisaistė „PokerStars Pro“ komandos narė Vanessa Selbst.
Vanessa Selbst
Vanessa Selbst / PokerStarsblog.com nuotr.

„Man trūksta žodžių, kuriais galėčiau apibūdinti tai, kokia nuostabi buvo vakar diena. Esu labai laiminga.“, – savo „Facebook“ profilyje rašė Vanessa ir pasidalino šia nuotrauka. Ši žinutė susilaukė daugybės dėmesio. Komentarų sekcijoje netrukus pasipylė sveikinimų kruša. Tarp besidžiaugiančių šiuo svarbiu V.Selbst gyvenimo įvykių netrūko ir ryškiausių pokerio žvaigždžių. 

Atslūgus jauduliui įspūdžiais po vestuvinės ceremonijos V.Selbst dalinosi savo „Twitter“ puslapyje. „Jaučiuosi nepakartojamai. Pastarieji metai man kaip pokerio žaidėjai buvo neįtikėtinai sėkmingi. Džiūgauju, kad sėkmė mane lydi ir šeimyniniame gyvenime. Mudvi su Miranda (V.Selbst sutuoktinė) nuoširdžiai dėkojame visiems už palaikymą ir sveikinimus“.

2013 metais V.Selbst surengė keletą neįtikėtinų pasirodymų didžiojo pokerio ringe. Šiai dienai jos 2013-ųjų metų laimėjimai siekia 1,8 milijono dolerių. Didžiąją jų dalį sudaro prizas už pergalę „PokerStars.net karibų nuotykio“, „High Roller“ turnyre. Tą kartą 25 000 dolerių įpirką V.Selbst pavertė 1 424 420 dolerių prizu. Ši pergalė įtakojo ir damos šuolį į aukščiausią, sėkmingiausių visų laikų pokerio damų sąrašo viršūnę. Visos V.Selbst karjeros laimėjimai siekia 7 398 454 dolerius.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius