-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 03 16

„Sunday Million“ jubiliejuje aštuoni žaidėjai pelnė šešiaženklius prizus

Šiąnakt „PokerStars“ kambaryje buvo sužaistas vienas didžiausių metų internetinio pokerio turnyrų – „Sunday Million“ 9-ojo gimtadienio varžybos, kurių organizatoriai garantavo net 9 milijonų dolerių prizinį fondą ir, kaip įprasta, jis buvo viršytas. Septyni žaidėjai sutarė dėl didžiųjų prizų dalybų ir solidžiausią sumą pelnė graikas, o nugalėtoju tapo Kanados atstovas.
„Sunday Million“ turnyras
„Sunday Million“ turnyras / PokerStars.net
Temos: 1 Pokeris

Viso 215 JAV dolerių įpirką paklojo 50 432 pokerio mylėtojai iš viso pasaulio, tad prizinis fondas perlipo 10 milijonų dolerių ribą. Prireikė daugiau nei 15 valandų tam, kad sužinotume laiminguosius, kurie savo sąskaitas papildė gyvenimą keičiančiomis sumomis. Šįsyk iki devynviečio finalinio stalo prasibrovė du bulgarai ir po vieną Suomijos, Graikijos, Čekijos, Argentinos, Meksikos, Kanados ir Brazilijos atstovą.

Čekas „Kokli_1“ tapo pirmąja finalo auka ir apsiribojo paskutiniu penkiaženkliu laimėjimu – 87 247 doleriais. Turbūt didžiausiu finalo nelaimėliu būtų galima pavadinti bulgarą „barni_nikolov“. Jis finišavo aštuntas ir tapo paskutiniu žaidėju,  nesudalyvavusiu didžiųjų prizų dalybose. Tiesa, 8 vieta ir be jų garantavo beveik 120 tūkst. dolerių laimėjimą.

Likę septyni žaidėjai organizatorių paprašė sustabdyti žaidimą ir pagal turimus žetonų kiekius išsidalino daugiau nei trečdalį turnyro prizinio fondo – pusketvirto milijono dolerių. Didžiausias laimėjimas atiteko žetonų lyderio pozicijoje dalybų metu buvusiam graikui „kelly_koulis“, kuris užsitikrino net 725 tūkst. dolerių prizą. Įdomu tai, kad prie devynviečio finalo graikas atsinešė mažiausią žetonų bokštą ir atrodė, kad jo kelionė baigsis 8 vietoje, kai jis sustūmęs viską su devynakėmis oponento rankose išvydo valetus. Visgi, Fortūna buvo palanki pietiečiui ir ant stalo pasirodžiusi trečia devynakė padėjo pasidvigubint, o iki derybų starto jis iškilo į pirmaujančią poziciją.

Likę žaidėjai užsitikrino nuo 336 tūkst. iki 568 tūkst. dolerių laimėjimus, o būsimam nugalėtojui buvo paliktas dar 100 tūkst. dolerių papildomas prizas. Išlaikyti persvaros iki galo „kelly_koulis“ nepavyko. Jis pasiekė finalinę dvikovą, bet joje pralaimėjo dalybų metu ketvirtoje pozicijoje buvusiam Meksiką atstovaujančiam „BRAYDEN93“.

Galutiniai „Sunday Million“ jubiliejaus finalininkų laimėjimai:
1. „BRAYDEN93“ (Meksika) – $597,720
2. kelly_koulis (Graikija) – $725,267
3. tiltinha (Brazilija) – $567,979
4. PSMozak (Bulgarija) – $542,540
5. sonmonedas (Argentina) – $413,611
6. salailiitto (Suomija) – $394,207
7. ModzillaPL (Kanada) – $336,551
8. bari_nikolov (Bulgarija) – $119,524
9. Kokli_1 (Čekija) – $87,247

Primename, kad prieš dvejus metus lietuvis Andrius Bielskis triumfavo „Sunday Million“ 7-ojo gimtadienio turnyre ir susižėrė beveik 850 tūkst. dolerių prizą. Šįsyk prie didžiųjų sumų dalybų priartėti mūsiškiams nepavyko, o toliausiai tarp lietuvių nužengė „bbz003“, kuris užėmė 91 vietą ir laimėjo beveik 10 tūkst. dolerių prizą. Tiesa, mūsų pokerio meistrai išskirtinai sėkmingai pasirodė „The Bigger $162“ varžybose. Apie visus svarbiausius lietuvių sekmadienio laimėjimus „PokerStars“ turnyruose skaitykite anksčiau pateiktoje apžvalgoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius