Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 26

Suomis per savaitę „PokerStars“ Omaha pokerio ringe iškovojo daugiau nei milijoną dolerių

Vienas iš ryškiausių Skandinavijos pokerio atstovų Ilari Sahamiesas pasižymi nestabiliu žaidimu. Tačiau, panašu, kad pokerio žvaigždės tai nė kiek netrikdo. Nuolat besikeičiantys rezultatais radikaliai keičia suomio uždarbio kreivę, kuri tai šauną į viršų, tai staiga krenta žemyn. Pastaroji savaitė I.Sahamiesui buvo daugiau nei sėkminga – jis iškovojo milžinišką sumą pinigų.
Ilari Sahamiesas
Ilari Sahamiesas / flopturnriver.com nuotr.

Vien per praėjusią savaitę I.Sahamiesas, žaisdamas prie aukštų statymų Omaha pokerio grynųjų pinigų stalų internetinio pokerio kambaryje „PokerStars“, savo pokerio kapitalą papildė daugiau nei milijonu dolerių.

Pirmadienį suomis susižėrė 182 000 dolerių, antradienį jo sąskaitą papildė 662 000 dolerių, o ketvirtadienio žaidimo sesiją pokerio profesionalas baigė turėdamas 187 000 dolerių daugiau nei žaidimo pradžioje. Bendroje sumoje žvaigždės uždarbis pasiekė 1 030 543 dolerius.

Panašu, kad praėjusi savaitė gali tapti lemiamu faktoriumi, padėsiančiu I.Sahamiesui atsigauti nuo dar 2012 metų pradžioje prasidėjusio nesėkmių periodo. Tiesa, nesėkmės, suomį lydėjusios internetiniuose pokerio žaidimuose, neįtakojo jo gyvo pokerio karjeros. Europos pokerio turo (EPT), Barselonos etapo metu I.Sahamiesas finišavo antras ir savo pokerio sąskaitą papildė 629 700 eurų. 

2011-us metus suomis pradėjo savo sąskaitoje turėdamas beveik milijono dolerių deficitą, tačiau tai jo nesustabdė nuo žaidimo ir metus jis užbaigė kaip didžiausias „PokerStars“ laimėtojas, 2011-aisiais uždirbęs per 2 milijonus dolerių. Ar panašūs svyravimai su įspūdingu finalu pasikartos ir šiemet, parodys laikas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius