Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 23

Tinklalaidėje „Pliusinė sesija“ – interneto turnyrų siaubas Paulius Vaitiekūnas

Lietuvos internetinio pokerio rekordininkas Andrius Bielskis tęsia savo tiklalaidės „Pliusinė sesija“ įrašus. Šįsyk jis pasikalbino „SpinCrew“ mokyklą neseniai įkūrusį Paulių Vaitiekūną, kuris savaitės pradžioje savo reziume papildė „Sunday Million“ titulu bei dar vienu šešiaženkliu prizu.

Internete „D3cor“ slapyvardžiu žaidžiantis Paulius Vaitiekūnas pokerio aktualijas stebintiems žmonėms pažįstamas puikiai. 2018-ųjų pavasarį jis „Spin&Go“ turnyre susižėrė įspūdingą €800 tūkstančių laimėjimą, bet ten jo kelionė tik prasidėjo. Vėliau vaikiną ne kartą matėme prie finalinių stalų tiek gyvuose, tiek interneto turnyruose.

Prieš keletą mėnesių jis taip pat pristatė naują savo projektą – „Spin&Go“ mokyklą „SpinCrew. Besiruošdamas į „Pliusinės sesijos“ tinklalaidę jis ir darsyk pasižymėjo, kai praėjusį savaitgalį užbaigė pergale „Sunday Million SE“ mūšyje, atnešusia $142 tūkstančių prizą.

Daugiau nei pusantros valandos vykstančiame pokalbyje su A.Bielskiu Paulius papasakoja ne tik apie savo pergales ir požiūrį į pokerį bei į gyvenimą, tačiau taip pat atskleidžia ir daug detalių apie vis dar vykstantį didžiausią Lietuvos pokerio bendruomenės istorijoje sukčiavimo skandalą, kuomet buvęs mokinys iš jo ir kolegos mokytojo Eriko Laugžemio siekia pasisavinti €400 tūkstančių. Ši istorija keliauja į teismus, kur procesai dar tik prasideda.

VIDEO: Pliusinė Sesija E07: Paulius "D3cor" Vaitiekūnas - kaip pasiekti aukštumas tiek Spin&Go, tiek MTT.


Tai jau septintoji „Pliusinės sesijos“ laida. Jas visas galite rasti 15min pokerio skiltyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius