Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 27

Trumpam atsigavęs Gusas Hansenas tęsia nuopolį aukščiausioje pokerio lygoje

Jau kurį laiką viso pasaulio pokerio žiniasklaidos žvilgsniai nenutolsta nuo pokerio superžvaigždės Gusas Hanseno. „Didžiojo Dano“ pravarde dar žinomas žaidimo meistras pastaraisiais metais išgyvena toli gražu ne geriausią savo karjeros periodą. Praėjusią savaitę pokerio meistras buvo šiek tiek atgaivinęs savo pokerio kapitalą, tačiau neilgam.
Gusas Hansenas
Gusas Hansenas / cardplayer.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Keletas sėkmingų dienų, praėjusią savaitę praleistų prie aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimų stalų, G.Hansenui leido prisiminti, koks saldus yra pergalės jausmas. Prie trigubo traukimo 2-7 pokerio stalų „Didysis Danas“ surengė kelis sėkmingus pasirodymus ir savo pokerio kapitalą dar savaitės pradžioje papildė 1,2 milijonu JAV dolerių. Tačiau sėkmė netruko nusisukti nuo dano ir galutiniame rezultate jis toliau smengą į duobę.

Netrukus po G.Hanseną aplankiusios sėkmės reikalai kardinaliai pasikeitė ir profesionalo sąskaitoje buvusios lėšos vėl atiteko jo varžovams. Savaitės pabaigoje dano rezultatų lentelė vėl švietė raudonai. Pralaimėjęs kiek daugiau nei buvo iškovojęs G.Hansenas savo nuopolio rezultatą priartino pavojingai arti 20 milijonų dolerių ribos.

Keturiasdešimtmetis pokerio profesionalas, retai komentuoja savo situaciją. Pastarąjį kartą duodamas interviu, jis užsiminė apie tai, kad pamažu artėja prie sprendimo trauktis iš aukščiausios pokerio lygos ringo.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius