Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 09

„Twitch“ žvaigždė Jaime Staplesas tapo naujausiu „PokerStars“ remiamu žaidėju

Vakar vakare pokerio rinkos gigantas „PokerStars“ paskelbė, kad pradeda remti pokerio profesionalą Jaime Staplesą, kuris išgarsėjo savo rengiamomis transliacijomis „Twitch“ socialinėje platformoje.
Jaime Staplesas
Jaime Staplesas / PokerStars.net
Temos: 2 Twitch Pokeris

J. Stapleso transliacijos daug dėmesio sulaukė per paskutinius porą mėnesių ir jis žengia neseniai „PokerStars Pro“ komandą papildžiusio Jasono Somerville pėdomis, kuris pokerio rinkos lyderio dėmesį taip pat patraukė savo sėkme naujoviškoje socialinėje medijoje.

Pasirašydami bendradarbiavimo sutartį su J. Staplesu „PokerStars“ tęsia iniciatyvą pristatyti pokerį naujai auditorijai. „Twitch“ yra nauja socialinė platforma, sparčiai populiarėjanti pokerio pasaulyje ir J. Staplesas yra viena ryškiausių šios bendruomenės žvaigždžių, nuolat asmeniškai bendraujančių su tūkstančiais žiūrovų.

„Aš tikrai manau, kad „Twitch“ bus svarbi žaidimo augimo dalis. Galima prisiminti, kaip internetinio pokerio išpopuliarėjimas padarė įtaką gyvam pokeriui. „Twitch“ sukels tikrą revoliuciją pokerio stebėjime – daugiau partijų, mažiau reklamų ir tik tada, kai to nori. Ir svarbiausia – tai nieko nekainuoja“, – kalbėjo J. Staplesas.

Kanadoje gyvenantis 23 metų vaikinas pradėjo žaisti pokerį baigęs vidurinę mokyklą. Pirmasis tikslas buvo sukaupti didesnį žaidybinių pinigų kapitalą už brolį. Nuo praėjusių metų spalio J. Staplesas tapo pokerio profesionalu, gyvenančio iš laimėjimų „PokerStars“ turnyruose. Didžiausią karjeros prizą jis pelnė prieš mėnesį, kovo 10 d., kai triumfavo „The Big $109“ varžybose ir susižėrė 19 422 dolerius. Šį pergalingą pasirodymą „Twitch“ platformoje stebėjo beveik 5 tūkstančiai žiūrovų.

„Tai buvo nuostabi diena, bet kartu tai pažadino mano alkį – noriu pridėti dar vieną nulį ir pasiektį šešiaženklį laimėjimą. Tai mano kita svajonė“, – pridūrė „PokerStars“ šeimos naujokas.

J. Staplesas nuolat rengs transliacijas savo „Twitch“ kanale, o taip pat ir „PokerStars“ kanale. Be to kartais jis planuoja pasirodyti ir gyvuose „PokerStars“ turnyruose. „PokerStars“ kambaryje jis žaidžia slapyvardžiu „jaimestaples“, o „Twitch“ platformoje jo kanalas pavadintas „pokerstaples“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius