Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2012 09 18

Užsitęsė pasaulio pokerio čempiono Jonathano Duhamelio plėšikų teismo procesas

„PokerStars Pro“ komandos nario Jonathano Duhamelio plėšikų teismas atidėtas Praėjusių metų gruodį, „PokerStars Pro“ komandos narys, 2010 metų pokerio Pasaulio čempionas Jonathanas Duhamelis buvo užpultas savo paties namuose. Pokerio profesionalas buvo sužalotas ir neteko auksinės apyrankės, pelnytos už pergalę Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindiniame turnyre, prabangaus „Rolex“ laikrodžio bei nemažos sumos grynųjų pinigų. Nors plėšikai jau senokai sugauti, teismo procesas užsitęsė.
Jonathanas Duhamelis
Jonathanas Duhamelis / pokerstarsblog.com nuotr.

Tiriant nusikaltimo aplinkybes užpuolimo organizavimu buvo apkaltinta buvusi pokerio žvaigždės mergina – 21 metų amžiaus Bianca Rojas-Latraverse. Nusikaltimu įtariamos merginos teismas turėjo įvykti dar praėjusi penktadieni, tačiau kaltinamosios advokatai paprašė teismo atidėti posėdi dėl dėl B.Rojas-Latraverse neseniai ištikusios nelaimės, kurios metu ji buvo sužalota. 

Bylą tirianti prokurorė Nancy Delorme patvirtino gynybos pareiškimą, teigdama, kad ji girdėjo apie incidentą, kuriame dalyvavo buvusi J.Duhamelio draugė. Pasak prokurorės po įvykio, kuriame buvo panaudota „fizinė jėga“, B.Rojas-Latraverse iš tiesų kreipėsi į gydytojus dėl sužaloto veido. 

Teisėjas patenkino prašymą atidėti sąmokslo organizavimu, įsiveržimu į privačią teritoriją, plėšimu bei užpuolimu kaltinamos merginos teismo posėdi iki jos sveikatos problemos bus išspręstos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius