Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 22

Vanessa Selbst: „Didžiausias mano tikslas 2014 metais – EPT titulas“

Pokerio profesionalai kalendorinių metų pradžioje nevengia pasidalinti savo lūkesčiais su gerbėjais. Ne išimtis ir sėkmingiausia pasaulio pokerio dama Vanessa Selbst. „PokerStars Pro“ komandos narė itin sėkmingais metus pradėjo „PokerStars.net karibų nuotykio“ (PCA) ringe, tačiau jos ambicijos kur kas didesnės.
Vanessa Selbst
Vanessa Selbst / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Tikslas

„Kiekvieną sykį startuojant didžiuosiuose pokerio turnyruose, mano minimalus tikslas – finalinis stalas. Nėra nuostabesnio jausmo, nei po penkių ar šešių žaidimo dienų, pasiekti finalą. Tai nuostabu. 2014 metais tikėjausi pasiekti bent tris tokius finalus, tačiau mano pasirodymas PCA buvo itin sėkmingas ir kad pasiekčiau užsibrėžtą tikslą, beliko sudalyvauti dar viename finale.

Tačiau šį kartą mano žvilgsnis krypsta į Europos pokerio turo (EPT) pagrindinius turnyrus. Keletą sykių kovojau „High Roller“ ir „Super High Roller“ turnyrų finaluose ir nė karto nepasiekiau pagrindinio turnyro stipriausių žaidėjų aštuoneto. Tad šiemet ketinu verstis per galvą, kad tik tai įvykdyčiau. Be to, manau laikas pasipuošti „Triguba Karūna“ ir iškovoti EPT čempiono titulą. Tai ir bus pagrindinis mano tikslas šiemet“, – asmeniniame tinklaraštyje mintimis dalinosi pokerio meistrė.

Be pokerio užduočių, V.Selbst pasižada sau ir savo gerbėjams užsiimti savianalize taip, kaip iki šiol to nedarė.

„Kuo toliau, tuo svarbiau man darosi pažinti save ne tik prie pokerio stalo, bet ir kasdieniniame gyvenime. Tad didelę dalį savo laisvo laiko skirsiu savęs pažinimui. Tikiu, kad tai padės man ir žaidime ir asmeniniame gyvenime“, – rašė V.Selbst.

V.Selbst garsėja kaip filantropė ir aktyvi gėjų ir lesbiečių teisių gynėja. Šių veiklos sričių ji taip pat nežada palikti antrame plane.

„Manau, galėčiau sau rasti antrą darbą, kuriam skirčiau tiek pat laiko, kiek skiriu pokeriui. Man itin aktualios kai kurios socialinės temos, tad ketinu užsiimti šia veikla. Kol kas nežinau į kurią sritį investuosiu savo laiką, tačiau garantuoju, kad tiek labdara, tiek seksualinių mažumų problemų sprendimai šiemet bus mano prioritetų lentelės viršūnėje“, – žadėjo V.Selbst.

Gerų naujienų susilaukė ir pokerio profesionalės gerbėjai. V.Selbst pasižadėjo būti gerokai aktyvesnė socialiniuose tinkluose. Daugiau rašyti į asmeninį tinklaraštį ir ruošti daugiau vaizdo reportažų tiek pokerio, tiek kitomis aktualiomis temomis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius