Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 31

Viktoras Blomas pademonstravo, kaip iš tikrųjų atrodo pokerio profesionalo darbo diena

Pokerio profesionalai dažnai neskaičiuoja darbo valandų. Kartais vieno pokerio žaidimo neužtenka tam, kad pasiektum trokštamų rezultatų. Ką tuomet daro žaidimo meistrai, atskleidė legendinis internetinio pokerio titanas Viktoras „Isildur1“ Blomas.
Viktoras Blomas Londone
Viktoras Blomas Londone / PokerStarsblog.com nuotr.

Nuo šių metų pradžios V.Blomo sąskaitoje yra daugiau nei penki milijonai dolerių, kuriuos iškovojo internetinio pokerio ringe. Tačiau švedas neapsiriboja tik virtualiais žaidimais. Dažnai jį matome ir prie aukštų įpirkų gyvo pokerio turnyrų stalų. „Isildur1“ nepraleido ir kątik Londone finišavusio 100 000 svarų sterlingų įpirkos turnyro „Alpha8“. 

Tačiau gyvas pokeris smarkiai skiriasi nuo internetinio. Vienas sėkmingiausių visų laikų interneto profesionalų tai puikiai supranta. Galbūt dėl šios priežasties, V.Blomas prie pokerio stalo atsinešė nešiojamąjį kompiuterį ir viso „Alpha8“ metu neatsitraukė nuo aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimų internete. Tuo jis glumino savo oponentus prie stalo.

Nuotraukoje, kurią išplatino „Alpha8“ užfiksuota akimirka iš šio turnyro. Joje aiškiai matosi, kad „Isildur1“ nejaučia nė menkiausio diskomforto vienu metu kovodamas ir 100 000 svarų sterlingų įpirkos mūšyje, ir virtualaus pokerio erdvėje. 

Reikia paminėti, kad „Apha8“ V.Blomui nesusiklostė ir jis mūšį paliko nepasiekęs prizinių vietų. Primename, kad šio įspūdingo turnyro burbulo berniuku tapo Antanas Guoga. Apie tai skaitykite čia.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius