Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 10

Vilniuje finišavusioje „Žvejo iššūkio“ serijoje – vėl pasiekti rekordai

Kol geriausi Lietuvos pokerio profesionalai drebino Europos pokerio turo (EPT) Dovilio festivalį, mažesnį pokerio kapitalą turintys žaidimo meistrai ir mėgėjai išmėgino jėgas Vilniuje vykusiame „Žvejo iššūkio“ festivalyje.
Kęstutis Šulcas (kairėje), Agnius Ismailovas ir Grigorijus Rudnikas
Kęstutis Šulcas (kairėje), Agnius Ismailovas ir Grigorijus Rudnikas / PokerNews.lt

Jo pagrindiniu akcentu tapo 150 eurų įpirkos „Žvejo iššūkis“, kurį pradėjo net šešios startinės dienos. Viso į kovą čia stojo 302 žaidėjai, taip pasirūpindami, kad eilinį kartą būtų pamušti serijos rekordai. Beveik 41 tūkst. eurų prizinį fondą išsidalino 27 pajėgiausi turnyro dalyviai.

Dar prieš finalinio stalo startą iš žaidimo pasitraukė Pasaulio pokerio serijos (WSOP) prizininkas Igoris Kuklis, tarptautinių varžybų patirties turintis Rokas Kelminskas bei pokerio profesionalas bei komentatorius Paulius Mikaliūnas (11 vieta). Tuo tarpu turnyro laimėtoju tapo Sigitas Raila. Neišvengta ir dar vienų dalybų. Galutiniai finalininkų laimėjimai:

1. Sigitas Raila – 8000 eurų
2. Vitalijus Žabelovičius – 6962 eurai
3. Andrius Zalba – 4280 eurų
4. Sergejus Babincevas – 3261 euras
5. Zbignevas Lobacevskij – 2446 eurai
6. Andrius Kaziukonis – 1835 eurai
7. Džiugas Kazokas – 1427 eurai
8. Tomas Zablockij – 1182 eurai

Ne mažiau svarbus buvo ir 300 eurų kainavęs aštuonviečių stalų turnyras. Žaidėjai į jį įsipirko 94 kartus, o po trijų dienų kovos šiose varžybose triumfavo teisininkas, ne vieno tarptautinio festivalio dalyvis Agnius Ismailovas. Finaliniai šio turnyro dienai rimtai užtrukus turnyro paskutiniu akordu tapo Kęstučio Šulco kritimas 3 vietoje (4750 eurų prizas). A. Ismailovas ir G. Rudnikas nutarė dvikovos nežaisti ir pasidalinti likusį prizinį fondą po 8100 eurų. Čempiono vardas ir taurė atiteko kiek daugiau žetonų turėjusiam A. Ismailovui.

Festivalio metu sužaisti ir du mažesni turnyrai. Viename jų startavo 57 žaidėjai, o jo pabaigoje po 1000 eurų finalinėje dvikovoje pasidalino Valerijus Kudriavcevas ir Algimantas Jablonskas. Kovoje dėl taurės įrodęs pranašumą triumfavo pastarasis.

Šeštadienio vakarą užbaigė 110 eurų „Super Terminator“ turnyras. 45 žaidėjus įveikęs čia čempionu tapo Laurynas Kasulaitis. Turnyro metu už kiekvieno žaidėjo galvą buvo skiriama po 50 eurų, o L. Kasulaitis papildomai pelnė dar 782 eurų prizą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius