Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 18

WSOPE €250K Super High Roller finale Antanas Guoga taikosi į €2,8 milijono

Čekijos Rozvadovo miestelyje įsikūrusiame didžiausiame Europos pokerio kambaryje „King's Casino“ prasidėjo Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) festivalis. Brangiausiame serijos turnyre puikiai startavo Lietuvos pokerio legenda Antanas Guoga, kuris šiandien pratęs kovą dėl įspūdingų prizų.
Antanas Guoga / organizatorių nuotr.
Antanas Guoga / organizatorių nuotr.

Savaitės pradžioje startavęs WSOPE festivalis Rozvadove tęsis iki pat lapkričio 4 dienos ir per šį laiką bus išdalinta ne viena dešimtis milijonų eurų bei net 15 auksinių WSOP apyrankių.

Brangiausias WSOPE turnyras – €250,000 įpirkos Super High Roller mūšis – prasidėjo trečiadienį, o antros dienos pradžioje užsidarius registracijai paaiškėjo, kad šešiaženkles sumas žaidėjai viso paklojo 30 kartų, taip į prizinį fondą sunešdami virš €7 milijonų. Antrą dieną baigė 7 žaidėjai, bet šiandien dar du jų trauksis tuščiomis, nes prizus dalinsis tik 5 pajėgiausi varžybų dalyviai.

Vienas iš pretendentų į prizus – mūsiškis Antanas Guoga, nors jo kelias iki finalo buvo bet koks, tik ne lengvas. Startinėje dienoje viskas klostėsi neblogai, tačiau paskutiniame lygyje lietuvis 100BB banke nerado argumentų prieš maksimalią spalvą surinkusį turką Orpeną Kisacikoglu ir prarado didžiąją dalį žetonų. Tarp 16 išgyvenusių žaidėjų mūsiškis buvo mažiausias su 1,8 milijono (15BB) ir antros dienos starte jam reikėjo skubios žetonų reabilitacijos.

To padaryti nepasisekė. Paskutinius žetonus sudėjęs su šešakėmis Tony G neatsilaikė prieš Rainerio Kempe A♣J♥ ir buvo priverstas sudėti kortas.

Visgi lietuvis nutarė pasinaudoti paskutinėmis vėlyvos registracijos akimirkomis ir pakartotinai įsipirko už dar €250 tūkstančių. Antrasis bandymas išsyk ėmė klostytis daug geriau. Laiku gavęs tūzus Antanas nokautavo Kahle Burnsą, sudėjusį viską Q♠T♣ prie dešimtakės aukštumo bendrųjų kortų.

Likus 12 žaidėjų Tony G darsyk atsakė į sustūmimą. Šįsyk jau lietuvio rankose buvo aukščiausia pora su K♦T♦ prie flopo T♠6♦8♥, tuo tarpu Dominikas Nitsche laikė pirkimą su J♠9♠. Deja, turne kritusi dama uždarė vokiečiui eilę ir nubloškė lietuvį atgal prie startinio žetonų kiekio.

Toliau Antanas Guoga manevravo su panašiu žetonų kiekiu, žaisdamas nemažai nedidelių ir vidutinių bankų jį šiek tiek pasikėlė, kol paskutiniai 9 žaidėjai sėdo prie neoficialaus finalinio stalo.

Ir čia mūsiškis netruko sulaukti idealios situacijos, kai gavęs damas pasidvigubino prieš Cary Katzo devynakes ir šoktelėjo iki 16 milijonų žetonų, kas tuo metu sudarė 32BB.

Finalui įsibėgėjant nepavykęs didelis blefas Tony G vėl nubloškė žemiau 10 milijonų ribos, bet tada į pagalbą lietuviui atėjo fortūna – jis su A♠T♠ nulaužė Jameso Cheno dešimtakes ir pasidvigubino iki beveik 20 milijonų.

Dienos finiše kalnų nuversti nebepavyko. Mūsiškis tarp likusių 7 žaidėjų žengia 5 vietoje su 18,600,000 turnyro valiutos, kas šiandien pratęsus kovą bus beveik 19BB. Tiesa, to užtenka garantuoti 4-ąją startinę poziciją. Rimčiau atsiplėšęs yra tik lyderis Dominikas Nitsche su 42,5 milijono, tuo tarpu daugelis kitų žaidėjų turi gan panašius žetonų bokštus. Ir kiekvienas jų taikysis bent į minimalų €538,722 prizą.

WSOPE Super High Roller finalininkai:
1. Dominikas Nitsche (Vokietija) – 42,500,000 (42BB)
2. Chin Wei Limas (Malaizija) – 23,900,000 (24BB)
3. Cary Katzas (JAV) – 20,000,000 (20BB)
4. Antanas Guoga (Lietuva) – 18,600,000 (19BB)
5. Christophas Vogelsangas (Vokietija) – 16,300,000 (16BB)
6. Ryanas Riessas (JAV) – 15,600,000 (16BB)
7. Jamesas Chenas (Taivanis) – 13,100,000 (13BB)

Net trys geriausi žaidėjai užsitikrins septynženklius prizus, o būsimojo nugalėtojo laukia įspūdingas €2,844,215 laimėjimas. Turnyro veiksmas bus pratęstas šiandien nuo 15:00 Lietuvos laiku, o tiesioginę vaizdo transliaciją su 30 minučių vėlavimu rodys PokerGo portalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius